Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 12:32

Η Περιφέρεια βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Π.Ε. Καστοριάς

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Περιφερειακή Σύμβουλος Αμαλία Κούσκουρα, λόγω απουσίας τους Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος  και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Κώττας. 

Συνολικά βραβεύτηκαν 87  διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες στους οποίους απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα, για τις διακρίσεις τους σε Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό, Βαλκανικό και Πανελλαδικό επίπεδο .

Οι βραβεύσεις  θα συνεχιστούν με αντίστοιχες εκδηλώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Φλώρινας.

«Αντλούμε δύναμη από τη δύναμή σας, προσπάθεια από την προσπάθειά σας. Ανοίγετε δρόμους γιατί ο αθλητισμός ανοίγει δρόμους, συντελεί στο να αναπτύσσονται συνέργειες, φιλίες», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο των αθλητών της περιοχής που στο πείσμα των καιρών κατάφεραν και πέτυχαν τους στόχους τους, συμπληρώνοντας ότι η Περιφέρεια στηρίζει με κάθε τρόπο όλα τα ζητήματα του αθλητισμού και των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον γιατί είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 12:36