Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 12:16

Μήνυμα νίκης εξέπεμψε η Καστοριά κατά την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»

 Στην ανακοίνωση των υποψήφιων συμβούλων της Π.Ε. Καστοριάς προέβη, σήμερα, ο επικεφαλής του συνδυασμού “αλλάζουμε πορεία” και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Ξενοδοχείου “Τσάμης” παρουσίασε το συνδυασμό που χαρακτηρίζεται από ανανέωση και πολυσυλλεκτικότητα και αποτελείται από τους:

  Γουγούση Αναστάσιο, Ευαγέλου Χριστίνα, Ζιώγου Ισίδωρος, Ιωάννου Μαρία – Γεωργία, Καραταγλίδη Χαράλαμπο, Κοζατσάνη Δέσποινα, Κυριακίδου – Τσιάγγου Καλλιόπη, Μάνο Θωμά, Μπινιάκο Μιχάλη και Σαββόπουλο Δημήτρη.

Αφού επισήμανε τα μείζονα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Καστοριάς, τόνισε την ανάγκη ανασύνταξης, αύξησης της παραγωγής και παραγωγικότητας, ανάπτυξης των συνεργειών και της εξωστρέφειας, δίνοντας το σύνθημα για μια πιο ελπιδοφόρα προοπτική. Παρουσίασε ενδεικτικά άξονες του ολοκληρωμένου αναπτυξιακού προγράμματος, δίνοντας το στίγμα δράσεων άμεσα υλοποιήσιμων και γρήγορου αποτελέσματος, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.

Ευχαριστώντας τους υποψήφιους για την απόφασή τους να θέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του τόπου, σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία, τους ζήτησε εγρήγορση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, ορμώμενος από το κύμα ενθουσιασμού του πλήθους, ζήτησε να σταλεί μήνυμα νίκης από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 12:21