Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 18:53

Προσλήφθηκαν 45 άτομα για τις ανασκαφές στην περιοχή Λογγά Ελάτης

kostantopoulosΟλοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης, με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων με την Δ.Ε.Η. Α.Ε., 45 ατόμων από την περιοχή των Καμβουνίων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Πρόκειται για προσωπικό που θα απασχοληθεί σε εργασίες περιβαλλοντικής .

.αποκατάστασης στην περιοχή του Λογγά Ελάτης καθώς και σε αρχαιολογικές εργασίες στον ίδιο χώρο που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Νοεμβρίου.
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στην περιοχή του Λογγά δεν δίνουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή αποτελούν όμως μία μικρή ανάσα στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο.
Η πρόσληψη των 45 ατόμων ήταν μία από τις δεσμεύσεις της Επιχείρησης σε σχέση με τα αντισταθμιστικά οφέλη από την κατασκευή του Φράγματος του Ιλαρίωνα και είχε συμφωνηθεί στην συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου με τον Γενικό Διευθυντή της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κ. Ιωάννη Κοπανάκη και τον Διευθυντή Υδροηλεκτρικής Παραγωγής κ. Ιωάννη Αργυράκη.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας - Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και Δ.Ε.Η. Α.Ε. - έχει επίσης συμφωνηθεί η κατασκευή αντλητικών συγκροτημάτων και δεξαμενών νερού για την άρδευση 15000 περίπου στρεμμάτων των Καμβουνίων που θα δώσουν πνοή στον γεωργικό πληθυσμό της περιοχής ενώ ολοκληρώνονται τα τεύχη δημοπράτησης για την κατασκευή της κρεμαστής πεζογέφυρας στην Σκήτη του Οσίου Νικάνορα

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 19:50