Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 14:28

Επεσε η αυλαία στην Εμποροβιοτεχνική Εκθεση στα Κοίλα Κοζάνης

ekuesiako_kentΜε μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις Πύλες της η «28η Έμπορο-βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, μετά από έξι ημέρες λειτουργίας.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η Χώρα μας, ο «θεσμός» της Έμπορο-βιοτεχνικής Έκθεσης ..

συνεχίστηκε με απρόσμενη επιτυχία και αυτό χάρη στις επιχειρήσεις που αντέδρασαν δυναμικά στις αντιξοότητες, παίρνοντας μέρος σ΄ αυτήν και ανανεώνοντας έτσι τους δεσμούς τους με το καταναλωτικό κοινό.

Εφέτος, συμμετείχαν πολλές καινούργιες επιχειρήσεις, από τη Δυτική Μακεδονίας αλλά και ευρύτερα. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έφτασαν τις 120 και αναπτύχθηκαν σε μια έκταση 5.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάστηκαν εδώ, ήταν ενδεικτικά των τάσεων της Αγοράς. Οι εμπορικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν και το ενδιαφέρον του κοινού για τα προϊόντα ήταν ικανοποιητικό, όπως δήλωσαν οι ίδιοι. Σημαντική ήταν και η παρουσία των Εμπορικών Επισκεπτών μετά από μεθοδευμένες και στοχευμένες ενέργειες των Διοργανωτών.
Τα εγκαίνια έγιναν την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012, από τον Υπουργό «Μακεδονίας & Θράκης» κ. Θεόδωρο Καράογλου ενώ την Έκθεση σταδιακά επισκέφτηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών.
Την Έκθεση περιηγήθηκαν περίπου 22.000 επισκέπτες, βάση της καταμέτρησης των εισιτηρίων εισόδου και των προσκλήσεων των εκθετών. Οι επισκέπτες προέρχονταν κυρίως από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και από την Ημαθία, την Πέλλα, τα Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα την «Προώθηση Βέλτιστων Πρακτικών των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας». Την Ημερίδα διοργάνωσαν από κοινού, το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας με το Επιμελητήριο και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.
Το Πολιτιστικό Πρόγραμμα ήταν και φέτος πλούσιο με συμμετοχές Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι παρουσίασαν την Πολιτιστική και Λαογραφική Παράδοση που εκπροσωπούν με κεράσματα παραδοσιακών εδεσμάτων και χορών. Επίσης, εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση του Συλλόγου Κομμωτών Κοζάνης, όπου παρουσίασε νυφικά χτενίσματα και ανάλογα ενδύματα από τοπικά καταστήματα.

Οι Διοικήσεις των διοργανωτών Φορέων, Επιμελητηρίου και Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους Χορηγούς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας & Προβολής, που βοήθησαν σημαντικά με τις χορηγίες τους τη διεξαγωγή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Τα Μ.Μ.Ε. γενικότερα, για την έγκαιρη και έγκυρη δημοσίευση των σχετικών γεγονότων και δράσεων, το πλήθος των επισκεπτών που τίμησαν και ενίσχυσαν για ακόμα μια φορά το θεσμό αυτό, καθώς και τους εκθέτες για την ποιοτική τους παρουσία, υποσχόμενοι για την ακόμα αρτιότερη διοργάνωση της 29ης Έκθεσης το 2013.

Η προγραμματισμένη, για την Δευτέρα 24.09.2012, λαχειοφόρος κλήρωση ενός αυτοκινήτου αναβλήθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 14:30, στα γραφεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, παρουσία των Μ.Μ.Ε., Νομικού Εκπροσώπου καθώς

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 14:35