Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 19:10

Η επίσημη παραίτηση υποψηφιότητας της Ανδρονίκης Καταραχιά για την θέση της Κοσμήτορα Επιβεβαιωση του vetonews

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του vetonews  για την παραίτηση της Ανδρονίκης Καταραχιά λίγο πριν την ψηφοφορία για την αναδειξη Νεου Κοσμήτορα στην Σχολή Οικονομικών Επιστημών. Στην παραίτηση της η κ. Καταραχιά αφήνει εντονότατες αιχμές για "μικροπεριβάλλοντα και τοξικότητα" ανθρώπων της ΣΧΟΛΉΣ που επέδρασαν αρνητικά στην υγεία της και την υποχρέωσαν στην απόφαση να αποσυρθεί απο την διαδικασία εκλογής. 

Αγαπητοί Αγαπητές,
Παραιτήθηκα από την υποψηφιότητά μου για την επιλογή στη θέση της Κοσμήτορος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονία, στην οποία υπηρέτησα επί μία τετραετία, με ήθος και αρχές που συνάδουν με το λειτούργημά μας, διότι η τοξικότητα του μικροπεριβάλλοντος επέδρασε αρνητικά στην υγεία μου.
Ευχαριστώ θερμά για την στήριξη της προσπάθειάς μας για την ανάδειξη της Σχολής μας, τους φοιτητές μας, τις αρχές της Π.Δ., τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τα Μ.Μ.Ε., επιλεγμένους εκλεκτούς ακαδημαϊκούς και Διοικητικούς συνεργάτες καθώς και τον Πρύτανή μας.
Εύχομαι καλή θητεία στην καθηγήτρια Ε. Τσακιρίδου, που επελέγη από ένα Συμβούλιο Διοίκησης ορισθέν από τις επιταγές του Νόμου «Κεραμέως», να υπηρετήσει στη θέση αυτή όπως αρμόζει σε ένα Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Με εκτίμηση
Καταραχιά Ανδρονίκη

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 19:22