Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 19:05

H Γιατρός Βάσω Γκάσταρη: "Στο ΕΣΥ δεν υπάρχουν εφεδρείες...να επιστρέψουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που τέθηκαν σε αναστολή"

Η δήλωση της στην σελίδα της στο fb
"Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που είναι ακόμη σε αναστολή πρέπει ΑΜΕΣΑ να επιστρέψουν στην εργασία τους.
Κανείς δεν περισσεύει. Δεν μπορείς να στερείς από τον υγειονομικό που μέχρι πρότινος χειροκροτούσες και μέχρι το Σεπτέμβριο χρησιμοποιούσες για να περιθάλψεις ασθενείς , από το εισόδημα που φέρει στην οικογένειά του. Πρόκειται για ανθρώπους που στο 1ο και 2ο κύμα της πανδημίας ενώ δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τις φοβίες τους ή έπεσαν θύματα της κακής κυβερνητικής ενημέρωσης για τα εμβόλια, αναγκάστηκαν να δουλέψουν σε τμήματα COVID και μη όταν η χώρα παρέλυε. Τώρα που όλα τα μέτρα έχουν ανασταλεί τι νόημα έχει η συνέχιση της αναστολής; Πέρα από την τιμωρία. Οι υγειονομικοί που καταχειροκροτήθηκαν ακόμη και από την κυρία Πρωθυπουργού παραμένουν οι μόνοι δημόσιοι λειτουργοί που τιμωρούνται για τις επιλογές τους. Να θυμίσουμε ότι ο εμβολιασμός είναι η μόνη ιατρική πράξη που γίνεται προφυλακτικά για τον ασθενή. Ωφελέειν ή μη βλάπτειν λέει το Ιπποκράτειο αξίωμα. Ή τον ξεχάσαμε κι αυτόν;
Στο ΕΣΥ πλέον δεν υπάρχουν εφεδρείες. Κάθε ένας είναι αναντικάταστατος. Αυτό πρέπει πλέον να γίνει σαφές από τις κατά τόπους διοικήσεις στο Υπουργείο Υγείας. Αυτά από μία υπέρμαχο του εμβολιασμού."
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 19:11