Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 09:29

Οι ΑΛΚΗ στο veto91fm. Η Δήμητρα Καραγιάννη και ο Δημήτρης Γαύρος μιλούν για την νέα τους δουλειά (video)

Η Δήμητρα Καραγιάννη και ο Δημήτρης Γαύρος στο στούντιο του VETOΟι Αλκή στο Veto 91 FM. Δύο δικά μας παιδιά, δύο όμορφα παιδιά, δυο παιδιά με ζωντάνια. Δυο παιδιά με ταλέντο, με τις ίδιες καλλιτεχνικές Η Δήμητρα Καραγιάννη στο τραγούδιανησυχίες, ενώθηκαν πριν λίγα χρόνια και δημιούργησαν το συγκρότημα Αλκή.

Η Δήμητρα Καραγιάννη και ο Δημήτρης Γαύρος ξεκίνησαν παρέα του μουσικό τους ταξίδι και όχι μόνο ακολουθούν τους δρόμους της μουσικής που τους αρέσει, ανοίγουν και δικούς τους.

 

Φιλοξενήθηκαν στα στούντιο του Veto 91 fm μίλησαν για το μέχρι τώρα ταξίδι τους, τα σχέδια τους και το σημαντικότερο απ' όλα τραγούδησαν μαζί σας, μαζί μας.

Απο παλιότερη συναυλία με τον Φ. ΠλιάτσικαΜας εκμυστηρεύθηκαν μικρά μυστικά από τις συνεργασίες τους με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και άλλους καλλιτέχνες, πως πήραν την άδεια απο τον Διονύση Σαββόπουλο για να ...ροκάρουν πάνω στη γνωστή σε όλους μας "θαλασσογραφία" και πως πλέον ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους, με όρεξη και μεράκι, από δω, από την Κοζάνη.

Αυτοί είναι οι "Αλκή", δυο αισθαντικές φωνές, δυο υπέροχοι καλλιτέχνες, δύο χαμογελαστοί άνθρωποι. Μαζί τους για ένα δίωρο, μόνο δυστυχώς, μαζέψαμε "κομμάτια από στιγμές", όπως τιτλοφορείται το καινούριο τους τραγούδι και τις κάναμε μουσική.

Τους απολαύσαμε και επιφυλασσόμαστε για το επανειδήν.

Απο το studio του veto

{youtubejw}b_bHfrYSOOI{/youtubejw}

{youtubejw}kMaug1NPkeA{/youtubejw}

KARAGIAN-GAYROS1

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 10:14