Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 17:27

Η ''ΕΝΩΣΗ'' για τις διορθώσεις στο μισθολόγιο των εργαζομένων της ΔΕΗ πρώτη μικρή συμφωνία

enosi-deiΤην Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το Προεδρείο του Σωματείου «ΕΝΩΣΗ», μαζί με το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συναντήθηκαν με τους Γενικούς Διευθυντές Ανθρωπίνων Πόρων, Παραγωγής και Ορυχείων συναντήθηκαν με στελέχη της ΔΕΗ.  τ

Οι  Γενικοί Διευθυντές  διαβεβαίωσαν τα συνδικαλιστικά στελεχη ότι, θα γίνουν οι εξής διορθωτικές κινήσεις, που θα αποκαθιστούν τις αδικίες και συγκεκριμένα:
α) Τα ειδικά επιδόματα, θα μειώνονται μία φορά κατά 35% και όχι δύο (2) φορές όπως έγινε για τον μήνα Νοέμβριο!
β) Οι μεταβλητές αποδοχές, θα μειώνονται μία φορά κατά 35% και όχι τρεις (3) φορές όπως έγινε για τον μήνα Νοέμβριο!
γ) Το ωρομίσθιο θα προκύπτει με το μισθολογικό κλιμάκιο του 2009 και δεν θα μειωθεί κατά 35% όπως τον μήνα Νοέμβριο και με τον τρόπο αυτό θα γίνετε ο υπολογισμός των ειδικών επιδομάτων και των μεταβλητών αποδοχών..
Τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία διορθωτική πράξη στην μείωση των αποδοχών.
Όμως, σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι και στις προτάσεις που θα καταθέσουμε προς την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, για την διαβούλευση που θα γίνει με την με την Διοίκηση της ΔΕΗ για να καταλήξουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ οριστικά με ποιόν τρόπο θα γίνει ο υπολογισμός των περικοπών, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε να υπάρχει αδικία στους συναδέλφων της πρώτης γραμμής.
Συναδέλφισσες –οι:
Για ακόμη μία φορά αποδικνείετε ότι, ο μεθοδευμένος και δυναμικός αγώνας, η καλή γνώση των πραγμάτων και όχι ο εγωισμός και η αλαζονεία, μπορούν να φέρουν τα όποια θετικά αποτελέσματα διότι, η βιασύνη και οι σκοπιμότητες δεν είναι καλός σύμβουλος και κανείς από μόνος του δεν μπορεί να ΣΩΘΕΙ!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 09:27