Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 09:34

Και στο βάθος.... Μακρή η Αδαμίδης για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη. Βαρύ κλίμα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Σε κλίμα κατήφειας συνεδρίασαν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη προκειμένου να αποφασίσουν

''τι μέλλει γενέσθαι'' με την πρόταση του κόμματος για το ψηφοδέλτιο στην Π.Ε. Κοζάνης.

Τα πέντε ονόματα είναι οι Ευγενία Ουζουνίδου βουλευτής, ο Γιώργος Χιωτίδης από την Κοζάνη ο Μίμης Δημητριάδης απο την Πτολεμαΐδα ο Θέμης Μουμουλίδης με καταγωγή από χωριά της Εορδαίας και η Φανή Δεληγιαννίδου από την Πτολεμαΐδα.

Μέχρι αργά το βράδυ συνεδρίασαν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισαν μετά από ψηφοφορία να σταλούν στην Αθήνα τα ονόματα του Κωσταντίνου Ζαγάρα (Τσαρτσαμπας) του Πολυδεύκη Λιάκου Επαρχία Σερβίων και του Γιάννη Μανιου από το Βοϊο. Οι δύο τελευταίοι ισοψήφησαν σε σταυρούς προτίμησης. Αυτό έγινε γιατί η Νομαρχιακή εκτίμησε οτι δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση των γεωγραφικών χαρακτηριστικών της Π.Ε. Κοζάνης στο ψηφοδέλτιο.
Ο πονοκέφαλος μεγαλώνει για τα τοπικά στελέχη αφού στο τραπέζι των επιλογών της ηγεσίας βρίσκεται η υποψηφιότητα του Συνδικαλιστή Γ. Αδαμίδη και η υποψηφιότητα της Ραχήλ Μακρή που ξαφνικά τα ξημερώματα εμφανίστηκε να παίζει ως επιλογή για την Κοζάνη.

Ολα τα τοπικά στελέχη απεύχονται την παρουσία και την επιλογή της Ραχήλ Μακρή στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης αν και δεν εχει τεθεί απο κανένα στέλεχος με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο στην ηγεσία οτι η παρουσία της στα ψηφοδέλτια είναι αιτία πολέμου. Τα στελέχη που είναι  προνομιακοί συνομιλητές της ηγεσίας δεν έθεσαν καν το θέμα αλλά φρόντισαν να εξασφαλίσουν μόνο τα του οίκου τους, παίρνοντας το εισιτήριο του υποψηφίου. Μόνο η Ευγενία Ουζουνιδου έχει προειδοποιήσει  την ηγεσία του κόμματος για τα προβλήματα που θα προκύψουν στο μέλλον απο την επιλογή της Ραχήλ Μακρή. 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 10:22