Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 09:11

Οταν ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας "χαιρετίζει" την πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη

Οταν ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας , εκδίδει δημόσια ανακοίνωση για να "χαιρετίσει" τις πρωτοβουλίες του Περιφερφειάρχη (της συνάντησης υπο τον Σταθάκη για τις μετεγκαταστάσεις Αναγύρων - Ακρινης) στις οποίες -

σημειωτέον -συμμετέχει ενεργά ο ίδιος, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στο εσωτερικό της περιφερειακής αρχής.

Να θυμίσουμε οτι το vetonews ανέδειξε με ρεπορτάζ τις εντονες διαφωνίες και ενστάσεις απο μεγαλη μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς του Θ.  Καρυπίδη στο συγκεκριμένο θέμα, οπου προς άγρα εντυπώσεων οδηγήθηκαν σε σύσκεψη χωρίς την παρουσία της ΔΕΗ.

Η δημόσια ανακοίνωση του Στεφανου Μπίρου στήριξης των χειρισμών Καρυπίδη, ο οποίος αμφισβητείται εντονα  απο το σύνολο των βουλευτών  φαίνεται να οδηγεί ορισμένους απο τους αντιπεριφερειάρχες  στο να γίνονται υποχρεωτικά δημόσιοι "χειροκροτητές". (Σ.Κ.-Vetonews) 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Με αφορμή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε όλους τους αρμόδιους φορείς της Κοζάνης και της Φλώρινας και τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη κ. Θόδωρου Καρυπίδη την Πέμπτη 16 Μαρτίου στην Αθήνα σχετικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης των οικισμών των Αγ. Αναργύρων και της Ακρινής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος χαιρέτισε αυτήν την πολύ σημαντική πρωτοβουλία της παρούσας περιφερειακής αρχής καθώς, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Τ.Κ. Αγ. Αναργύρων, θεωρείται επιβεβλημένη η επιτάχυνση των διαδικασιών προκειμένου να βγει το προεδρικό διάταγμα και να εκπληρωθεί επιτέλους το πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων των δύο τοπικών κοινοτήτων για μετεγκατάσταση.

Πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες κ. Μοναχολιά Ηλία σχετικά με τη μονάδα τηλεθέρμανσης στον ΑΗΣ Αμυνταίου, μια σύγχρονη μονάδα με βιομάζα, η οποία θα λειτουργεί υποστηρικτικά και θα δώσει ανάσα στην τηλεθέρμανση του Δήμου Αμυνταίου. Η Π.Ε. Φλώρινας θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα στηρίξει με κάθε προσπάθεια την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 09:48