Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 09:49

Παρασκήνιο: Παρέλαση υπουργών στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου απορριμμάτων.

Στο επίκεντρο της αυτοδιοίκησης η νέα μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων που εγκαινιάζεται επίσημα με την παρουσία δύο υπουργών της κυβέρνησης του Γιώργου Σταθάκη και του Σωκράτη Φάμελλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκονται ήδη στην Κοζάνη πέντε δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι υπεύθυνοι για την διαχείριση των απορριμμάτων από την Κρήτη, ενώ την μέρα των εγκαινίων θα είναι παρόντες πολλοί δήμαρχοι από την βορειά Ελλάδα. θα παρευρίσκεται και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Αγοραστός.  Το νέο εργοστάσιο θεωρείται από τους δημιουργούς του ως  περιβαλλοντικό στολίδι ,  ότι βρίσκεται στην κορυφή της περιβαλλοντικής τεχνολογίας στην διαχείριση απορριμμάτων και ως τέτοιο παρουσιάζεται σε κάθε ενδιαφερόμενο.  Η κυβέρνηση των  ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετά την ολική άρνηση της πρώτης περιόδου για τον έργο και την ταυτότητα του επιχειρηματία οδηγήθηκε σε πιο ώριμη συμπεριφορά και σήμερα δύο υπουργοί της κυβέρνησης δίνουν το παρόν στην τελετή των εγκαινίων.  Ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης φαίνεται ότι δεν θα παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα παραβρεθεί μεγάλο μέρος των περιφερειακών του συμβούλων παρότι οι οργανωτές ΔΙΑΔΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΔΥΜ τους έχουν στείλει προσκλήσεις.  Παρόντας στα εγκαίνια του έργου του νέου εργοστασίου θα είναι και ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης ενω βρίσκεται ηδη στην Κοζανη ο προεδρος της ΗΛΕΚΤΩΡ Λεωνιδας Μπομπολας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 10:06