Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 09:09

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Γλέντια και επίδειξη πολιτικής ισχύος

Ο υπουργός Νικος Ποππας χορεύει "Ομαλ" εν μεσω Καρυπίδη και Δημητριάδη Ο υπουργός Νικος Ποππας χορεύει "Ομαλ" εν μεσω Καρυπίδη και Δημητριάδη Ο υπουργός Νικος Ποππας χορεύει "Ομαλ" εν μεσω Καρυπίδη και Δημητριάδη

Όσοι παρακολουθούν τις εσωκομματικές ισορροπίες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και την σχέση των τοπικών στελεχών με τον Περιφερειάρχη, θα διαπίστωσαν ότι το παρεϊστικο γλέντι που στήθηκε στην Ποντοκώμη με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκου Παππά  στον Πεντάλοφο Κοζάνης, ήταν οργανωμένο από τον βουλευτή Μίμη Δημητριάδη ο οποίος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον υπουργό.  Βασικός συνδαιτημόνας του υπουργικού τραπεζιού ήταν ο περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος συγκαταλέγεται και αυτός στους φίλους του. Αν και οι οργανωτές του γλεντιού προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την υπουργική παρουσία ως επίσκεψη «ενημέρωση» για τα προβλήματα της Ποντοκώμης, η άγνοια των τοπικών παραγόντων του χωριού για τον χαρακτήρα της επίσκεψης τους διαψεύδει.

 Στο μεσημεριανό τραπέζι που κατέληξε σε  γλέντι παραβρέθηκαν ο συντονιστής η γραμματέας του ΣΥΡΙζΑ Κοζάνης Κώστας Πασαλίδης ορισμένοι στενοί συνεργάτες του βουλευτή Μ. Δημητριάδη και οι γνωστοί περιφερειακοί σύμβουλοι -σωματοφύλακες του περιφερειάρχη στις εθιμοτυπικές δημόσιες παρουσίες του.  

Δημητριάδης και Καρυπίδης  έχοντας στη μέση τον υπουργό Νίκο Παππά χόρεψαν «Ομαλ» και άλλους ποντιακούς χορούς ενώ η  πολιτική παρέα έδειξε να απολαμβάνει το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ακόμη και το «Bella Ciao» ένα παλιό τραγούδι της ιταλικής αντίστασης από τις αδελφές Κυριακίδου.

Τα φωτογραφικά «ενσταντανέ» Δημητριάδη και Καρυπίδη με τον ισχυρό άνδρα της κυβέρνησης ήταν πολλά και ήδη ταξιδεύουν μέσω διαδικτύου εντός και εκτός τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας μνήματα σε πολλούς αποδέκτες  ενώ το κλίμα ανάμεσα στους τρεις άνδρες ήταν θερμό.

Οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μουμουλίδης, Θεοφύλακτος και Ντζιμανης εάν και γνώριζαν το ανεπίσημο πρόγραμμα του υπουργού στην Ποντοκώμη από τον διευθυντή του γραφείου του, επέλεξαν να μην παραστούν, προφανώς αρνούμενοι να υποδυθούν άχαρους ρόλους.  Αντίθετα οι Θεοφύλακτος και Ντζιμάνης ήταν παρόντες στο επίσημο πρόγραμμα στον Πεντάλοφο ενώ ο Θ. Μουμουλίδης απουσίαζε λόγω θεατρικών υποχρεώσεων.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 09:20