Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 19:04

Ραγδαίες εξελίξεις. Συνεδριάζει εκτάκτως η Σύγκλητος του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στο τραπέζι εκ νέου η απόφαση των μεταπτυχιακών;

Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews έχουμε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου την οποία συγκάλεσε για την Πέμπτη στις 10πμ ο πρύτανης  του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καθηγητής Αντώνης Τουρλιδάκης.

Tο κλίμα εντός της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι βαρύ από την γνωστοποίηση της απόφασης και έχει γίνει εκρηκτικό μετά την δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση. Η απόφαση της Συγκλήτου έχει γνωρίσει την αποδοκιμασία γνωστών πανεπιστημιακών που με σκληρά και άλλοτε αιχμηρά σχόλια αποστασιοποιούνται από την απόφαση των συναδέλφων τους.  Η έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου θα πρέπει με τις αποφάσεις της να διασφαλίσει την νομιμότητα και την ηρεμία εντός ιδρύματος. Η Σύγκλητος έχει όλα τα θεσμικά εργαλεία και τις δυνατότητες στα χέρια της ώστε να εκτονώσει την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, και να συμβάλλει στην αποκατάσταση  του κλίματος  ομαλότητας, Ολόκληρη η τοπικη κοινωνια αλλα και μεγαλος μέρος της επιστημονικής και φοιτητικης κοινότητας εχουν τα μάτια τους στραμμένα στην Κοζάνη και το πανεπιστημιακό ίδρυμα εξ αιτίας της σκανδαλώδους απόφασης. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει.

Σπυρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 19:30