Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 21:42

Η Βασιλική Βόντσα "αδειάζει" τον Κασαπίδη για την εκδήλωση με τα Ναυτικά επαγγέλματα

Οι δηλώσεις του βουλευτή Γ. Κασαπίδη στην συνέντευξη τύπου όπου προσκαλεί τους πολίτες στην ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα ναυτικά επαγγέλματα που  συν διοργανώνει με την  Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Κοζάνης

προκάλεσαν την αντίδραση της προϊσταμένης της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βασιλικής Βόντσα.

Μιλώντας στο Vetonews η κ. Βοντσα δήλωσε την έκπληξή της για τα όσα ανέφερε ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ και με κατηγορηματικό τρόπο ξεκαθάρισε ότι "την εκδήλωση οργανώνει η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Κοζάνης και το τμήμα Επαγγελματικού προσανατολισμού". Εξήγησε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία "εντάσσεται  στην  προσπάθεια που κάνουμε για να βοηθήσουμε τους μαθητές να κάνουν επιλογές και σε άλλα επαγγελματικά πεδία που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά, όπως τα ναυτικά επαγγέλματα που σχετίζονται με ειδικότητες γύρω από την διοίκηση και λειτουργία του πλοίου". Ανέφερε ότι "όλη η προσπάθεια ξεκίνησε από τα στελέχη της διεύθυνσης μας, ήταν μια δουλειά που την έφεραν εις πέρας από την αρχή έως το τέλος, οργάνωσαν τους άξονες ,το πρόγραμμα, τους ομιλητές, και γενικά το περιεχόμενο της εκδήλωσης".

Στην ερώτηση μας εάν στο όλο εγχείρημα έχει κάποια συμβολή η συνδιοργανώνει και ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, η κ. Βοντσα ήταν κατηγορηματική. "Ο συγκεκριμένος βουλευτής μας βοήθησε στην γρήγορη προσεγγισή μας με το ίδρυμα Μαρία Τσάκος, ενώ  όλα τα υπόλοιπα ήταν δουλειά και ιδέες των ανθρώπων της εκπαίδευσης" κατέληξε.

Οι δηλώσεις του βουλευτή Γ. Κασαπίδη για την ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα ναυτικά επαγγέλματα που την εμφανίζει ως δικό του οργανωτικό επίτευγμα, συνιστούν καπέλωμα της εκδήλωσης των ανθρώπων που είχαν την ιδέα και μόχθησαν να την φέρουν εις πέρας, ενώ δημιουργεί σύγχυση στους γονείς και τον μαθητικό κόσμο που θα επιθυμούσε να προσέλθει. Ο επαγγελματικός χώρος της Ναυτιλίας είναι σύνθετος και πολύ διαφορετικός από το γνωστικό επαγγελματικό πεδίο του συγκεκριμένου βουλευτή.  Περισσότερη διακριτικότητα χρειάζεται.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 08:13