Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 06:14

Η θρασύτητα του κ. Γιαννακίδη

O Εντεταλμένος Σύμβουλος για το ΕΣΠΑ Σταύρος Γιαννακίδης σε μακροσκελή ανακοινωσή του, εις απάντηση ρεπορτάζ τοπικής ηλεκτρονικής εφημερίδας

  για απεντάξεις εργων στο χώρο της υγείας απο το πρόγραμμα  της περιφέρειας, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον τύπο και τους δημοσιογράφους με σκληρές και προσβλητικές εκφράσεις. Η απαντησή του εχει τίτλο «Η αμηχανία και ο πανικός των εγκάθετων μαύρων κονδυλοφόρων βγάζουν μάτι» και οι δημοσιογράφοι "αντί να ενημερώνουν τους πολίτες επί της ουσίας για την πορεία των έργων, αφού βεβαίως πρώτα ενημερωθούν, ως οφείλουν, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, γράφουν ανακρίβειες και ψέματα χειρίστου είδους.

Ο κ Γιαννακίδης παρότι παραδέχεται οτι έγιναν απεντάξεις και αιτιολογεί γιατί έγιναν απο το πρόγραμμα της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου της περιφέρειας, δεν διστάζει να καταφερθεί με σκληρό τρόπο απέναντι στους δημοσιογράφους και τον ρόλο του τύπου.

Για τον συγκεκεριμένο αυτοδιοικητικό είχαμε γράψει και αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στα "έργα και τις ημέρες του". Μιλά για "εγκάθετους και μαύρους κονδυλοφόρους" ο γιατρός, που ως πρώην αντιπεριφερειάρχης, για λόγους και μόνο εντυπωσιοθηρίας δεν δίστασε να επικαλεστεί ψευδή και ανακριβή στοιχεία έρευνας για θανάτους απο καρκίνους στην περιοχή. Μάλιστα η κατάπτυστη επιστολή του προς τον Πολάκη, έτυχε ευρείας  αναγνώρισης και χρησιμοποιήθηκε ως βασικό στοιχείο απόδειξης σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού και έντυπου διεθνή τύπου όπου η περιοχή Κοζάνης - Πτολεμαίδας εμφανίζεται οτι πεθαίνει στην μόλυνση και τους καρκίνους. Επίσης αυτός ο πολιτικός, ακόμη δεν έχει ζητήσει συγνώμη για την ζημιά που έχουν προκαλέσει τα ασύστολα ψεύδη του στην περιοχή, στα προϊόντα της και στο τοπικό επιχειρείν και επίσης δεν έχει δώσει εξηγήσεις ως όφειλε, στον Ιατρικό σύλλογο Κοζάνης για τα στοιχεία της δήθεν "έρευνας".

Το κείμενο του vetonews με τίτλο  Λόγω "ανευθυνότητας" η "εντυπωσιοθηρίας" που γράφτηκε με αφορμή αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς του σε  δημόσια επιστολή του προς τον Πολάκη οτι δήθεν «επτά στους δέκα θανάτους στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας οφείλονται σήμερα σε καρκίνο ή σε θρομβοεμβολική νόσο (έμφραγμα, εγκεφαλικό, πνευμονική εμβολή) δεν έχει χάσει την φρεσκάδα, ούτε την επικαιροτητά του ως προς τον συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό.  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 09:38