Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 22:37

Το επόμενο βήμα του Γιώργου Κασαπίδη, μετά την επίσημη ανακοίνωση απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη των ονομάτων που θα δώσουν την μάχη των Περιφερειών

Του Σπύρου Κουταβα

Στις 16 Αυγούστου 2018 γράφαμε στο vetonews ότι …στην ΝΔ έχουν σχεδόν καταλήξει στο πρόσωπο που θεωρούν ως κατάλληλο  και με στοιχεία δημοσκοπήσεων που έχουν

στα χέρια τους, ότι μπορεί να νικήσει τον σημερινό περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη. Μάλιστα  με ξεκάθαρο τρόπο αναφέραμε ποιο είναι το πρόσωπο που έχουν καταλήξει, άσχετα με τις δηλώσεις ένθεν - κακείθεν, ακόμη και από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, ότι «Το πρόσωπο αυτό είναι ο επί πολλά έτη βουλευτής του Νόμου Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης». Επίσης τονίζαμε ότι «οι δεσμεύσεις που θα λάβει ο βουλευτής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία, για την υλοποίηση ενός σχεδίου διάσωσης της περιοχής μετά την βίαιη απολιγνιτοποίηση θα είναι το διαβατήριο για το Γιώργο Κασαπίδη να πει το τελικό ΝΑΙ».

Στις 18 Σεπτεμβρίου σε συνέντευξή του ο Γ. Κασαπίδης στο Τορ channel παρότι επέμενε ότι ο στόχος  του είναι η κεντρική πολιτική σκηνή όπου έχει να προσφέρει πια από την θέση σε κάποιο υπουργείο με αρμοδιότητες σε αντικείμενο του αγροτικού τομέα, για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι «συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΝΔ, ότι συζήτησαν για το πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί στις εκλογές στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παραδέχθηκε ότι μίλησαν για το πολιτικό πλαίσιο και το σχέδιο για την διάσωση της δυτικής Μακεδονίας» επιβεβαιώνοντας έτσι τις αποκαλύψεις του  vetonews από τις 16 Αυγούστου για το συγκεκριμένο θέμα.

Πριν από λίγες ημέρες την ημέρα των εγκαινίων της βιβλιοθήκης Κοζάνης ο Γιώργος Κασαπίδης δήλωσε ότι «με ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την περιφέρεια και το διεκδικώ θερμά». Με την δήλωση του αυτή ο βουλευτής Κοζάνης δίνει το σήμα στο πολιτικό  μέτωπο της ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης, όχι μόνο ότι  θα’ναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, -αυτό εξάλλου έχει κλείσει πρό πολλού, - αλλά στο ότι αδειάζει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΠΕ Κοζάνης για την επόμενη βουλευτική περίοδο.

Ο Γιώργος Κασαπίδης όπως αναφέραμε από το πολιτικό ρεπορτάζ της 16 Αυγούστου, έχει προχωρήσει στην διευθέτηση όλων των θεμάτων και στον οδικό χάρτη  ενεργειών με τα  κορυφαία στελέχη του κόμματος και τον αρχηγό  και αυτό που περιμένει από δω και στο εξής είναι η επίσημη ανακοίνωση του ονόματός του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κασαπίδης αναμένεται οτι θα δηλώσει  ότι "ως στρατιώτης του κόμματος μπαίνει μπροστά στην μάχη για την νίκη της παράταξης στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας".  Οι υποψήφιοι βουλευτές που φιλοδοξούν να αποτελούν  το πλήρες ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της παράταξης στην Κοζάνη θα του "χρωστούν" ευγνωμοσύνη που χάρις στον ίδιο βγήκε από το παιχνίδι της διεκδίκησης βουλευτικής έδρας ο δεύτερος «τη τάξει» με ισχυρά κομματικά ερείσματα στον νομό Μιχάλης Παπαδόπουλος και ως φυσικό επακόλουθο θα τον στηρίξουν με πάθος στην εκλογική του μάχη για την ανακατάληψη από την ΝΔ της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας.

Ο Γιώργος Κασαπίδης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις  και τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, ακόμη κι άν εκλεγεί περιφερειάρχης με τις διπλές κάλπες αυτοδιοικητικών και Ευρωβουλευτικών εκλογών του Μαϊου 2019, δεν πρόκειται να παραιτηθεί απο βουλευτής. Η ανάληψη των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής αρχής είναι στις 1 Σεπτεμβρίου 2019 ενώ οι εκλογές το αργότερο που μπορεί να γίνουν είναι τον Οκτώβριο του 2019.  Οσοι γνωρίζουν καλά την διαδρομή και τα "χούγια" του συγκεκριμένου πολιτικού μας ενημερώνουν οτι ήδη επεξεργάζεται τους βασικούς άξονες της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews.gr  μεγάλο βάρος θα δοθεί στην συγκρότηση ψηφοδελτίου που φιλοδοξεί να το απαρτίζουν αξιόλογοι επαγγελματίες, πετυχημένοι  επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα, αυτοδημιούργητοι νέοι και νέες που ξεχωρίζουν με την δουλειά τους,  με τις παραταξιακές και κομματικές γραμμές να βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 08:15