Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 19:14

Ζήτησε συγγνώμη και ανακάλεσε ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης

Ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης μετά το εξώδικο που έλαβε από τον δημοσιογράφο Σπυρίδωνα Κουταβά προχώρησε στην ανάκληση των υβριστικών

και συκοφαντικών χαρακτηρισμών περί χρηματισμού του ζητώντας ταυτόχρονα συγνώμη από το δημοσιογράφο.  «Όσον αφορά την έκφραση «χαρζιληκώνεσαι» για την οποία προσβλήθηκες , ανακαλώ και ζητώ συγγνώμη» γράφει ο κ. Ντζιμάνης σε σχολιό του διευκρινίζοντας ότι «η κάλπη των εκλογών της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τοποθετημένη στο προσωπικό του γραφείο που βρίσκεται δίπλας από το σπίτι του».

Τα προσβλητικά και εξοργιστικά σχόλια του πρώην βουλευτή ακολούθησαν μετά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου στο vetonews για τις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης νέας ΝΕ στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης, όπου η κάλπη της ψηφοφορίας της οργάνωσης Πρωτοχωρίου ήταν τοποθετημένη στην κατοικία του γεγονός που προκάλεσε ενστάσεις επί της διαδικασίας από πολλά μέλη του κόμματος με αποτέλεσμα το θέμα να αναλάβει να λύσει η ΚΕΦΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση συγνώμης του Γ. Ντζιμάνη που αναρτήθηκε ως σχόλιο σε ρεπορτάζ του vetonews είναι η παρακάτω: «όσον αφορά το ότι στήθηκε κάλπη στό προσωπικό μου γραφείο το οποίο είναι ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου, σε ενημερώνω άν και το ξέρεις ότι αυτό είναι επίσημα γραφείο της ΟΜ Πρωτοχωρίου από ιδρυσεώς της 12/10/2014 και έχουν γίνει πολλές εκλογές στο γραφείο αυτό.  Όσον αφορά την έκφραση 《χαρζιληκώνεσαι》 για την οποία προσβλήθηκες, ανακαλώ και ζητώ συγγνώμη".

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:09