Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 12:47

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΑ ΑΛΩΝΑΚΙΑ

alt«Αρχή…Ζουμε Μαζί» δήλωσε χθες το βράδυ από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Δ. Δ. Αλωνακίων του Δήμου Κοζάνης ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης. Η πρώτη προεκλογική ομιλία του Γιάννη Παπαϊορδανίδη πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης αφού μαζί με τους συμπατριώτες του ξεκίνησαν ουσιαστικά μαζί τη μεγάλη μάχη για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

«Σήμερα, από ‘δω, είπε ο κ. Παπαϊορδανίδης, ξεκινάμε όλοι μαζί, μια μεγάλη πορεία νίκης. Εδώ θα ξαναδώσουμε ραντεβού το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, για να γλεντήσουμε όλοι μαζί την επιτυχία μας.»

«Είναι αλήθεια, δήλωσε ο ίδιος, πως το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρος μας Γιώργος Παπανδρέου με τίμησαν πάρα πολύ δίνοντας μου το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Ταυτόχρονα όμως έβαλαν στις πλάτες τις δικές μου και των συνεργατών μου και μια μεγάλη ευθύνη. Την ευθύνη να ανοίξουμε νέα σελίδα για την περιφέρεια μας, για να πάει ο τόπος μας μπροστά. Να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, να ανθίσει και πάλι το χαμόγελο και η αισιοδοξία σ΄ αυτό τον τόπο που, εδώ και χρόνια, άστοχες επιλογές, τον έκαναν να φαίνεται γκρίζος. Τον έκαναν να μετρά χαμένες ευκαιρίες και να διώχνει τα ίδια του τα παιδιά. Σήμερα, εδώ μπροστά σας, σ΄ εσάς που είστε οι δικοί μου άνθρωποι, μόνο για ένα πράγμα θα δεσμευτώ. Δεν θα ξανακάνουμε απολογισμό χαμένων ευκαιριών στη Δυτική Μακεδονία. Θα πάμε μπροστά. Θα ξαναβάλουμε την Περιφέρεια μας στο δρόμο της ανάπτυξης. Θα βγούμε πρώτοι εμείς από την ύφεση. Θα φτιάξουμε έναν τόπο όπως τον ονειρευόμαστε και μας αξίζει, για να ακουμπήσει εδώ τα όνειρα του κάθε δικό μας παιδί.»

altΟ κ. Παπαϊορδανίδης, αναφερόμενος στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση, τόνισε πως είναι η μεγάλη της ευκαιρία. Μια ευκαιρία, όπως είπε, που μπορεί να γίνει το ισχυρό της πλεονέκτημα, εφόσον περάσει στα χέρια εκείνων των ανθρώπων που πιστεύουν και στηρίζουν το θεσμό.

«Όσοι, μέχρι τώρα, δε βρήκαν να πουν ούτε μια καλή λέξη για το θεσμό αλλά και τις αλλαγές που φέρνει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ανέφερε ο κ. Παπαϊορδανίδης, παρά τα προβλήματα και τις αδυναμίες που όντως έχει, τι υπηρεσία άραγε μπορούν να προσφέρουν στην περιοχή μας και σ΄ όλους εμάς; Καμία. Γι΄ αυτό. Σήμερα απο εδώ απο τα Αλωνάκια, σας ζητώ να στείλουμε όλοι μαζί ένα και μόνο μήνυμα σε όλη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Η εποχή μας, θέλει νέους ανθρώπους που θα πλαισιώνονται από έμπειρους και ικανούς, Θέλει συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο σχέδιο και πρόγραμμα. Πάνω απ΄ όλα όμως θέλει ανθρώπους που να πιστεύουν στο θεσμό, να πιστεύουν στους ανθρώπους της Περιφέρειας για να μπορέσουν να ενεργοποιήσουν τις αστείρευτες δυνάμεις αυτού του τόπου, τις δυνάμεις που θα ενωθούν και θα βγουν μπροστά για ένα και μόνο στόχο. Να αλλάξουμε σελίδα στη Δυτική Μακεδονία. Να γίνουμε εμείς οι πρωτοπόροι της περιφερειακής ανάπτυξης.

Όλοι μαζί.

Να δημιουργήσουμε την ενιαία περιφερειακή μας συνείδηση.

Ο καθένας μόνος του, δεν πάει πουθενά.

Όλοι μαζί όμως θα πάμε εκεί που θέλουμε και μας αξίζει. Θα πάμε μπροστά.»

Στην πρώτη προεκλογική ομιλία του κ. Παπαϊορδανίδη παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Δυτικής Μακεδονίας, στελέχη που υπηρέτησαν την Αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά απλοί πολίτες που με την παρουσία τους θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Γιάννη Παπαϊορδανίδη.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 13:05