Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 14:46

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πεaltριοδεία στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των εξορμήσεών του στην περιφέρεια, ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβίου.
Πρώτος σταθμός του τα Γρεβενά, όπου συναντήθηκε με το νομάρχη Δημοσθένη Κουπτσίδη, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος, με τη στήριξη της ΝΔ, και με το δήμαρχο Γιώργο Νούτσο.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς μετέβη στο Επιμελητήριο Γρεβενών όπου συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των φορέων του νομού, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής και άκουσε τα αιτήματά τους για ενίσχυση του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται στην Καστοριά. Θα συναντηθεί με τον νομάρχη και υποψήφιο δήμαρχο, με τη στήριξη της ΝΔ, Κώστα Λιάντση, και τον δήμαρχο Γιάννη Τσαμίση.

Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Δέδης» της Καστοριάς. Αύριο θα επισκεφθεί τους νομούς Φλώρινας και Κοζάνης.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 18:43