Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010 22:33

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: «Ο Γ. ΔΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ Η Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

altΡεπορτάζ του Στέλιου Φούντογλου

«Ο Γιώργος Δακής θα είναι ο καλύτερος περιφερειάρχης που θα έχει βγάλει ποτέ η Δυτική Μακεδονία». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στην πόλη της Κοζάνης. Ο κ. Σαμαράς  αναφέρθηκε με επαινετικά σχόλια προς το πρόσωπο του Γιώργου Δακή δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ένας άνθρωπος που συνδυάζει την γνώση, το ήθος, τη νεανική διάθεση και πάνω από όλα μια εμπειρία ανθρωποκεντρική. Όλοι οι αντιπερειφερειάρχες και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι άτομα πρώτης γραμμής, είναι άτομα που κοσμούν το ψηφοδέλτιο και είναι μεγάλη χαρά για την ΝΔ να μπορεί να υποστηρίζει τέτοιους ανθρώπους».

Για την περιοδεία στη Δ. Μακεδονία ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι «μας δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφτούμε όλες τις περιοχές, να μιλήσουμε με όλο τον κόσμο και να έχουμε τις απόψεις εκείνων που πραγματικά ασχολούνται με τα πολιτικά και οι οποίοι όπως ξέρετε στην ΝΔ αποφεύγουν πλέον την παλιά ξύλινη στρογγυλεμένη γλώσσα που τα θέλει όλα να πηγαίνουν καλά».

Ακολούθως υποστήριξε πως «απευθυνόμαστε στον κόσμο ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα πια είναι δύσκολα και μέσα σε αυτή την οικονομική δυσπραγία που περνάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να του θυμίζουμε εποχές που η ξύλινη γλώσσα ήταν καθημερινότητα».

«Καθημερινότητα πλέον είναι το να βγαίνεις και να λες την αλήθεια όπως την πιστεύεις και όπως την αισθάνεσαι».

Απαντώντας σε ερώτηση για την απόφαση του δήμου Βελβεντού να απέχει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «συμφωνώ με την άποψη τους καθώς δεν μπορεί κανείς δια της βίας να εντάσσει έναν δήμο σε έναν άλλο» και συνέχισε λέγοντας πως «εμείς σαν ΝΔ διαφωνούμε με την υψηλού τύπου κομματική κοπτοραπτική που έπαιξε το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της χωροταξίας».  

Πριν από την Κοζάνη ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε την πόλη της Πτολεμαϊδας και είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Πτολεμαϊδας Γρηγόρη Τσιούμαρη.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010 23:43