Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 21:31

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

altΤου Σπύρου Κουταβά
 
Στην Κοζάνη θα βρεθεί την Κυριακή ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Θα λάβει μέρος σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ και το ΙΣΤΑΜΕ με θέμα την Ανάπτυξη, τον πρωτογενή τομέα και την Κοινωνία. Θα πραγματοποιηθούν τρία στρογγυλά τραπέζια διαλόγου, όπου αναμένεται να λάβουν μέρος κοινωνικοί εταίροι και φορείς της περιοχής.  Στο φόρουμ διαλόγου που γίνεται κάθε φορά σε διαφορετική περιφέρεια της χώρας, θα προεδρεύσουν στελέχη του ΙΣΤΑΜΕ αλλά και αρμόδιοι ...
υπουργοί η υφυπουργοί που θα φτάσουν στην περιοχή. Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει καθορισθεί η ώρα έναρξης της εκδήλωσης. Και αυτό θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα του πρωθυπουργού. Εάν ο ίδιος, λάβει μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται την Κυριακή στην Αθήνα για τα 2500 χρόνια από την μάχη του Μαραθώνα –όπως έτρεξε στην Ολυμπιάδα του 2004 - τότε αναμένεται να φθάσει  στην Κοζάνη το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Ο Γ. Παπανδρέου με την ομιλία του, θα κλείσει το φόρουμ διαλόγου για την Ανάπτυξη, ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γ. Παπαϊορδανίδη και αυτοδιοικητικά στελέχη που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια που στηρίζει η Ιπποκράτους. Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τον Γ. Μπουτάρη και αυτοδιοικητικά στελέχη της κεντρικής Μακεδονίας.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 21:38