Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 18:53

Λ. ΜΑΛΟΥΤΑΣ: «ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ»

altΓια κάθε Τοπική Κοινότητα του νέου Δήμου Κοζάνης ο συνδυασμός της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το νέο Δήμο Κοζάνης» εκπόνησε το δικό της πρόγραμμα, που είναι κομμάτι του ενιαίου προγράμματος, μέσω του οποίου θα επιτευχθούν οι στόχοι που μπήκαν για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας.  Αυτό το πρόγραμμα παρουσίασε και ανέλυσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας στις περιοδείες που πραγματοποίησε σε Τοπικές Κοινότητες του νέου Δήμου, όπως η...

Άνω Κώμη, ο Κλείτος, η Μηλέα, το Ρύμνιο, το Χρώμιο, τονίζοντας ότι «Για κάθε Τοπική Κοινότητα δίνουμε προτεραιότητα στη διατήρηση της παραγωγικής του ταυτότητας, αλλά και τη δημιουργία και ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και ευκαιριών απασχόλησης. Στοχεύουμε στη διατήρηση και την ενίσχυση της πολιτιστικής, ιστορικής, αρχιτεκτονικής του ταυτότητας αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής με την υλοποίηση βασικών υποδομών στην ύδρευση, την αποχέτευση, τις αστικές συγκοινωνίες, την υγεία , το οδικό δίκτυο, τη διαχείριση απορριμμάτων.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην παροχή υπηρεσιών που συντελούν στη συγκράτηση της νεολαίας, η οποία θα πρέπει να βρίσκει τις δικές της διεξόδους στον τόπο που κατοικεί. Διασφαλίζουμε τη σύνδεση κάθε Τοπικής Κοινότητας τόσο με τις άλλες όσο και με τα αστικά κέντρα, επεκτείνοντας το πρόγραμμα «ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ» που ενισχύει τη δημοτική συγκοινωνία και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μετακινούνται εύκολα, γρήγορα και με λογικό αντίτιμο».

Ο κ. Μαλούτας ολοκλήρωσε τις ομιλίες του παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του ενιαίου προγράμματος για το νέο Δήμο Κοζάνης, μέσω των οποίων γίνεται απόλυτα διακριτός ο ρόλος κάθε περιοχής στη συνολική προσπάθεια για την ανάπτυξη του.

  
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 13:55