Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 21:37

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

altΠάνω του παίρνει το προεκλογικό παιχνίδι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει ξεκινήσει σειρά περιοδειών σε όλη την Ελλάδα και ετοιμάζεται να περιοδεύσει τις επόμενες ημέρες και στη Βόρεια Ελλάδα, με σκοπό να ενισχύει τις υποψηφιότητες του κόμματός του, οι οποίες φαίνεται να μην έχουν αποκτήσει ακόμη δυναμική.

Αύριο, ο κ. Καρατζαφέρης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση. Το απόγευμα θα είναι παρών στα εγκαίνια της έκθεσης «Defensys», ενώ θα έχει σειρά επαφών με κομματικά στελέχη αλλά και υποψηφίους που στηρίζει ο ΛΑΟΣ. Την Παρασκευή θα μεταβεί στην Κατερίνη, όπου επίσης θα έχει σειρά επαφών αλλά και δημόσιων εμφανίσεων, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει στις Σέρρες. Στόχος της παρουσίας του εδώ είναι τόσο η ενίσχυση του Μάκη Στεργίου για τον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης όσο και η υποψηφιότητα του Κυριάκου Βελόπουλου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το Σάββατο ο κ. Καρατζαφέρης θα περιοδεύσει στη Δυτική Μακεδονία, όπου ο ΛΑΟΣ στηρίζει τον Παύλο Αλτίνη, και θα επισκεφτεί την Κοζάνη.

Του Νίκου Οικονόμου από τον agelioforo.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 21:44