Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 00:00

Ντόμινο τα εξώδικα σε βουλευτές για το Μεσοπρόθεσμο

Ντόμινο τα εξώδικα σε βουλευτές για το ΜεσοπρόθεσμοΣτη "νομική" οδό αντίδρασης ετοιμάζονται να καταφύγουν ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας καθώς στέλνουν εξώδικα στους τοπικούς Βουλευτές τους. Μετά το Ηράκλειο ακολούθησε η Πιερία, η Ηλεία και τα Χανιά. Εξώδικο-διαμαρτυρία προς τους τρεις βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ, μέσω του οποίου τους καλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, απέστειλαν 29 πολίτες των Χανίων.

«Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου» αναφέρουν 29 πολίτες των Χανίων.

Απάντηση στο εξώδικο έδωσε με γραπτή της δήλωση η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη, επισημαίνοντας πως «η πολιτική δεν ασκείται με εξώδικα και νομικίστικους όρους, ειδικά όταν πρόκειται για την σωτηρία της πατρίδας».

Εν τω μεταξύ πάνω από 1.000 άτομα, «αγανακτισμένοι» πολίτες του Πύργου Ηλείας, θα στείλουν αύριο το πρωί εξώδικο με δικαστικό κλητήρα, στους 6 βουλευτές της περιφέρειάς τους προειδοποιώντας τους να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης, ακολουθώντας αντίστοιχες κινήσεις των πολιτών της Κρήτης και την Πιερίας.

Οι 1.000 "αγανακτισμένοι" πολίτες του Πύργου, έχουν προγραμματίσει για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, να κάνουν πορεία προς τα γραφεία των 6 βουλευτών, προκειμένου να θυροκολλήσουν συμβολικά τα εξώδικα έξω από τις πόρτες τους.

πηγή: ellispoint.gr


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 00:04