Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 15:07

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

altΤον τελευταίο καιρό εντείνονται οι ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος κινήσεων και πολιτών που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των μεταναστών, που υπερασπίζονται το δικαίωμα στην διαφορετικότητα, που λένε ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Δυστυχώς τέτοια επίθεση εκδηλώθηκε σε βάρος μελών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων οργανώσεων, στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 27/2/2010, σε πολιτική εξόρμηση με κεντρικά συνθήματα: « ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ» «STOP ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ», «ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Η επίθεση αυτή που έφτασε στα όρια του προπηλακισμού των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων ομάδων, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες επιθέσεις που στόχο έχουν να φιμώσουν ιδέες και ενέργειες που αντιπαλεύουν το φασισμό και το ρατσισμό

Σε μια περίοδο που η κοινωνία πιέζεται υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, η ακροδεξιά και ο εθνικισμός βρίσκουν πάτημα να διοχετεύσουν την απάνθρωπη ιδεολογία τους και να παραπλανούν την νεολαία και τους εργαζόμενους για τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων του.

Χρειάζεται και στην πόλη μας η μέγιστη κινητοποίηση όλων των δημοκρατικών και αντιρατσιστικών δυνάμεων, ώστε οι συγκεκριμένες ιδέες και πρακτικές να απομονωθούν.

 
Η Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 15:10