Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 11:54

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Οι συνταξιούχοι του Νομού Κοζάνης καταγγέλλουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Στην επίθεση της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, που θέλουν να σαρώσουν τα εργασιακά – ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματά της εργατικής τάξης, οι συνταξιούχοι παίρνουν θέση στο πλευρό των εργαζομένων για να μπει φρένο στους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, την δραστική μείωση των παροχών Υγείας – Πρόνοιας, τις απολύσεις, την προσωρινή και ανασφάλιστη δουλειά, τις νέες ιδιωτικοποιήσεις και τους νέους φόρους.

Καταδικάζουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που καταδικάζει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους στην ανέχεια, την εξαθλίωση και την περιθωριοποίηση.

Με την πολιτική της η κυβέρνηση κήρυξε ταξικό πόλεμο ενάντια στους συνταξιούχους και τον εργαζόμενο λαό. Αν τώρα δεν αποφασίσουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει θα βρεθούμε χειροπόδαρα δεμένοι και με την πλάτη στον τοίχο για πολλά, πολλά χρόνια. Τέτοιο δικαίωμα δεν έχουμε. Έχουμε χρέος στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας, στις νεότερες γενιές να αντιδράσουμε.

Με τις δυνάμεις που διαθέτουμε θα αντιπαλέψουμε την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης 21 και Πέμπτης 22 του Απρίλη 2010 κάτω από τις σημαίες και τα αιτήματα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου – ΠΑΜΕ και καλούμε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων την Πέμπτη 22 Απρίλη 2010 στις 10:30 το πρωί.

Προσυγκέντρωση των συνταξιούχων Πέμπτη 22 του Απρίλη 2010 ώρα 10:00 το πρωί στο γραφείο του συνδικάτου.

 
Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

 

Μπιμπίρης Παναγιώτης         Ζυμπίδης Κων/νος

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 11:56