Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 17:33

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

altΟλοκληρωμένη και αναλυτική αναφορά για όλα τα ζητήματα που ¨έτρεξαν¨ το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σε μία καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα διαδικασία.

Τα τελευταία γεγονότα που έχουν να κάνουν με τις μονάδες Πτολεμαΐδα V και Μελίτη ΙΙ, οι εξελίξεις σχετικά με τα δικαιώματα των βιομηχανικών εκπομπών αερίων, αλλά και το θέμα που αφορά στις περικοπές μισθών και συντάξεων, αποτέλεσαν τον βασικό σκελετό πάνω στον οποίο αναπτύχθηκε η ενημέρωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα με ανακοινώσεις, δελτία τύπου και οποιαδήποτε άλλη μορφή χρειάστηκε, φρόντισε για την παροχή όλων των πληροφοριών, προκειμένου να υπάρχει η καλύτερη δυνατή  ενημέρωση των εργαζόμενων, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας που έχει άμεση εμπλοκή στα ζητήματα αυτά.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες το σωματείο θα είναι σε θέση να δώσει στην δημοσιότητα πολλά περισσότερα στοιχεία για θέματα όπως αυτό που αφορά στα δικαιώματα των βιομηχανικών ρύπων, αφού το προεδρείο θα βρίσκεται 26 και 27/4 στις Βρυξέλλες, στην πηγή των εξελίξεων για το θέμα αυτό. Ήδη για αυτό το θέμα έχει κάνει σημαντικές συναντήσεις και παρεμβάσεις, προκειμένου να βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή εξέλιξη του θέματος αυτού, που συνδέεται άμεσα με τις προοπτικές του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία να παρακολουθούν μαζί μας τις άμεσες και μελλοντικές εξελίξεις, που στον ενεργειακό τομέα αναμένονται ραγδαίες και εξαιρετικά σημαντικές.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 17:41