Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 16:16

Η ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ) για τις απολύσεις εργαζομένων στα νοσοκομεία

Η ΕΙΝΔΥΜ βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των συναδέλφων που απολύονται αυτή την περίοδο από τα νοσοκομεία της Δ.Μακεδονίας

και καταδικάζει ακόμα μία φορά τις ελαστικές εργασιακές θέσεις που προωθεί το Υπουργείο Υγείας μέσω της 3ης ΥΠΕ και των διοικήσεων των Νοσοκομείων της περιοχής μας,  κρατώντας σε εργασιακή ομηρία πολλούς συναδέλφους τη στιγμή που εξακολουθούν να υπάρχουν πάγιες ανάγκες σε όλες τις θέσεις σε όλα τα Νοσοκομεία της περιοχής μας.

     Στις 10 απολύσεις εργαζομένων του Νοσοκομείου της Καστοριάς και στις 2 που θα γίνουν άμεσα στο Νοσοκομείο της Κοζάνης θα προστεθούν και άλλες σε όλα τα Νοσοκομεία της περιοχής. Οι συνάδελφοι κάλυψαν πάγιες ανάγκες των ιδρυμάτων και παρ’ότι γυρίζουν συνάδελφοι που βρίσκονταν σε αναστολή λόγω νόσησης από τον ιό Covid, τους οποίους η ίδια η κυβέρνηση έθεσε σε αναστολή, με το πρόσχημα ότι κάλυπταν αυτών τις θέσεις, τώρα τους απολύουν ενώ οι ανάγκες εξακολουθούν να υφίστανται. 

     Αξίζουμε πλήρως στελεχωμένα Νοσοκομεία με μόνιμο Προσωπικό. Καλούμε όλους τους Συλλόγους Εργαζομένων των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας να αγωνιστούμε μαζί ώστε να μην απολυθούν οι συνάδελφοι!