Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 12:30

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΕΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Γράφτηκε από την

της Δήμητρας Σωτηριάδου

Η συμφωνία του πολυδιαφημισμένου Διαδρατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) που μεταφέρει στη Νότια Ιταλία μέσω Τουρκίας, Ελλάδας και Αλβανίας, το φυσικό αέριο του Αζερμπαιτζάν από την Κασπία,..

περιέχει μία άκρως ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ λεπτομέρεια.

Το Ελληνικό Κράτος, δεν εισπράττει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ως τέλος διέλευσης του αγωγού από το Ελληνικό έδαφος, που τίθεται σε λειτουργία το 2019.

«Τζάμπα οικόπεδο» συμφωνήθηκε το ελληνικό έδαφος διέλευσης μήκους 547 χλμ, την ίδια στιγμή που η ύφεση βαθαίνει και ο κόσμος εξαθλιώνεται, λόγω υστέρησης εσόδων.

Το μόνο αναμενόμενο έσοδο του Δημοσίου από τον ΤΑΡ, θα είναι κάποια εντελώς ασήμαντα φορολογικά έσοδα ύψους περίπου το πολύ 320 εκ ευρώ σε ...15 χρόνια.
Δηλαδή, 20 με 21 εκ ευρώ το χρόνο!

Με αυτά τα «έσοδα», το Ελληνικό Κράτος θα μπορέσει σε μόνο 60 (!!) χρόνια να καλύψει τη φετινή «τρύπα» του ΕΟΠΥΥ που υπολογίζεται σε 1,2 δις ευρώ.
Το συνολικό χρέος του ΕΟΠΥΥ, ύψους 2,5 δις ευρώ, θα ξεχρεωθεί σε .... 125 χρόνια, από τα έσοδα της «μνημονιακής ανάπτυξης».

Οι Διεθνείς εκμεταλλευτές, έχουν μετατρέψει , πέρα για πέρα, την Επικράτεια σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο, που αρνείται να διεκδικήσει τα ελάχιστα για το δοκιμαζόμενο πληθυσμό του.

Το ξεπούλημα της Χώρας, λαμβάνει ακραίες αποικιοκρατικές διαστάσεις.
Η μνημονιακή λαίλαπα, μετατρέπει τη Χώρα σε ένα διεθνές ανδρείκελο, στα όρια του χλευασμού.

Το κέιμενο της Δήμητρας Σωτηριάδου δημοσιεύθηκε και στο www.seisachtheia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 12:34
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.