Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 08:15

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ

Γράφτηκε από την
της Δήμητρας Σωτηριάδου
Η αλήθεια είναι ότι ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές απελευθέρωσης της σκέψης στα social media.Ολο και περισσότεροι εκτίθενται στην κριτική όχι ανώνυμα και φυσικά αναλαμβάνοντας την ευθύνη των όσων γράφουν.
Αξιοθαύμαστο μπορώ να πω,αφού ποτέ άλλοτε παρά τα πολλά Μ.Μ.Ε που διαθέτουν αρκετοί στη χώρα δεν καταγράφηκε η άλλη άποψη,αυτή που στην ουσία αμφισβητεί την κυριαρχία των  αυτοαποκαλούμενων «ανώτερη τάξη».
Είναι προφανές ότι οι αυτοαποκαλούμενοι  ως «ανώτερη τάξη»  για να διατηρήσουν την κυριαρχία τους έχουν διαπαιδαγωγήσει γενιές και γενιές γράφοντας τα βιβλία  μόνο από την δική τους ιστορική ματιά.Και φυσικά  μετά από τόσα και τόσα χρόνια κυριαρχίας διαθέτουν και τα επιχειρήματα της υπεράσπισης του εαυτούς τους όταν θιχτούν και ξεμπροστιαστούν από την άλλη πλευρά που χρόνια και χρόνια την αποκαλούν «κατώτερη τάξη» αλλά διαθέτουν και τη δύναμη μέσω των εξουσιών που έχουν επιβάλει. Απειλές,μηνύσεις,φοβίες σε όσους γράφουν τις σκέψεις τους ελεύθερα στα social media.
Όμως,η απελευθέρωση και η καταγραφή της σκέψης έστω και με υπερβολές ,επιβεβαιώνει την ύπαρξη της άλλης πλευράς και είναι ένα γεγονός, που μόνο μπροστά θα πηγαίνει και όχι πίσω,και ας προσπαθούν κάποιοι δημοσιογράφοι να το εμποδίσουν,δηλώνοντας έτσι  υποταγή στους μέχρι σήμερα κυρίαρχους.
Επιπλέον, όπως φαίνεται δεν είναι και λίγοι, όσοι τολμούν να αμφισβητήσουν και φυσικά δε μπορούν και εύκολα να τους στιγματίσουν όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια οι αυτοαποκαλούμενοι «ανώτερη τάξη».Δε μπορούν να τους αποκαλέσουν ούτε γραφικούς,ούτε τρομοκράτες,ούτε περιθωριακούς.Είναι πολλοί οι ασυμβίβαστοι που έχουν βρει παράθυρο επικοινωνίας.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 08:17
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στο σουπερμάρκετ Γιατί την Κυριακή; »