Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 09:51

Η παράλυση των θεσμών της πολιτείας στο "ψεύτο - Σώρρα"

Γράφτηκε από τον

του Σπύρου Κουταβα

Η πραγματικότητα είναι ότι η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» του Αρτέμη Σώρρα  εξαπατά και κοροϊδεύει τους κατά τόπους πιστούς της οργάνωσης, που δίνουν τον πολύτιμο οβολό τους από το υστέρημά τους για να συντηρήσουν και να ενισχύσουν οικονομικά την πιο οργανωμένη απάτη που βιώνει η ελληνική κοινωνία στην εποχή της βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Θα μου πείτε, είναι η μοναδική «παραμύθα» που αναμασά ο απελπισμένος Έλληνας τα τελευταία χρόνια μη μπορώντας να αντιμετωπίσει την αλήθεια  κοιτώντας μέσα από τον καθρέπτη;

Μέχρι στιγμής ακούσαμε - ακόμη και από επίσημα χείλη που στο τέλος απόκτησαν και κυβερνητικές ευθύνες,- ότι «όλα όσα βιώνουμε ανήκουν στην συνωμοσία των ξένων, των Γερμανών ειδικότερα, που θέλουν να παντελονιάσουν τα πετρέλαια, τους υδρογονάνθρακες, τον πλούτο και τα ασημικά της χώρας». Γι’ αυτό και «πείραξαν οι πράκτορές τους» τα στοιχεία της στατιστικής αρχής ώστε να αποκτήσουν το πλεονέκτημα και το δικαίωμα της ωμής επέμβασης».

 Βέβαια ο Σώρρας και η παρέα του δεν είναι οι πρώτοι "χοντροψεύτες" στα έτη της κρίσης. Στην παραπάνω συνωμοσιολογία που έθρεψε αρχηγούς και υποτίθεται σοβαρά πολιτικά και κυβερνητικά στελέχη, ήλθε να προστεθεί η ιστορία του «τρισεκατομυριούχου Σωρρα» με τα  600 δις και το διεθνές καταπίστευμα.  Χιλιάδες άνθρωποι  ανά την Ελλάδα από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα ενστερνίστηκαν το παραμύθι. Είχε προηγηθεί το αβαντάρισμα  από τους "ανόητους" δημοσιογραφικά λειτουργούς της ενημέρωσης  που προσέφεραν βήμα και τηλεοπτικό χρόνο για να λένε ανενόχλητοι τα «μαγικά ψέματά» τους, η δυτική Μακεδονία έχει τέτοια παραδείγματα.   

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει "σάλιο" στον Σώρρα.  Δεν υπάρχουν 600 δις, τρίς,  δεν υπάρχουν καταπιστεύματα, δεν υπάρχει τίποτα. Παρά μόνο χοντρά ψέματα που τα ενστερνίζονται πολίτες μειωμένων αντοχών, έτοιμοι να αγκιστρωθούν από κάπου.

 Το ντροπιαστικό για την πολιτική ζωή της χώρας είναι ότι οι τελευταίοι δύο διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδος ενώ έκλεισαν τράπεζες για να προστατεύσουν τους καταθέτες τους, γιατί δεν τηρούσαν τους κανόνες της χρηματοπιστωτικής αγοράς, επέτρεψαν στο Σώρρα και την παρέα του, να διαδίδουν ότι υπάρχει διεθνές καταπίστευμα 600 δις, να στέλνουν εξώδικα στους τοπικούς εφόρους των ΔΟΥ ζητώντας από τους πολίτες να μην πληρώνουν κανένα λογαριασμό γιατί δεν χρωστάνε πουθενά, απειλώντας έτσι όχι μόνο την δημοσιονομική πολιτική της χώρας αλλά και εκθέτοντας σε απρόβλεπτο κίνδυνο τούς πολίτες οπαδούς του.

 Το ντροπιαστικό για την Ελλάδα είναι ότι το πολιτικό σύστημα ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ που κυβέρνησε και του ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΕΝΟΥ που κυβερνά τώρα, ανέχθηκε και ανέχεται κατά σκανδαλώδη τρόπο όλη αυτή την απάτη και την ψευτιά των Ε.ΣΥ. μη κάνοντας τα απαραίτητα.

Από κοντά και η δικαιοσύνη όπου δεν συγκινήθηκε ούτε ένας ανώτερος δικαστής από όσα διαδραματίζονται στο όνομα του Σωρρα.

Τα συμπτώματα της παράλυσης που εμφανίζει η  συντεταγμένη πολιτεία στην περίπτωση του «ψευτο Σωρρα» είναι ένδειξη ότι η ασθένεια της χώρας και των πολιτών της είναι βαριά.  Εάν δεν παρουσιάσει σημάδια αντίστασης στην αρρώστια «τύπου Σώρρα» τι θα συμβεί και σε άλλες «πολιτικές επιδημίες» που ενδημούν εδώ και καιρό στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας;  

υγ. Η δολοφονία της παιδιάτρου απο την Λαμία ας γίνει η αφορμή η δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φώς στην οργάνωση του Σώρρα και ισως στις ευθύνες που μπορεί να διακατέχουν και τον ιδιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 13:50
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Πτυχιούχος της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Για 15 χρόνια ανταποκριτής στην Δυτική Μακεδονία του Mega channel, και για 12 χρόνια στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Περαστικός  από το ημερήσιο Βήμα την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και για δύο χρόνια στην εφημεριδα  ΕΞΟΥΣΙΑ. Μεγαλύτερο διάστημα στις περιφερειακές τηλεοράσεις  West channel και  Flash tv

Βρέθηκε κοντά στα γεγονότα της κρίσης στα Βαλκάνια. Την  Αλβανική εξέγερση  του 1997, τους βομβαρδισμούς στο Κοσσυφοπέδιο, το κύμα προσφύγων που δημιούργησε ο πόλεμος, και την Αλβανόφωνη εξέγερση στα Σκόπια με τους βομβαρδισμούς στο Αρατσίνοβο εως την Συμφωνια της Οχρίδας (1999-2001).

Κείμενα του στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί σε αρκετές εφημερίδες της Περιφέρειας, ''Θάρρος, Πτολεμαίος και Πρωινός Λόγος''. Έχει γράψει τα κείμενα σε 9 ντοκιμαντέρ εκ των οποίων ένα συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Από τους βασικούς δημιουργούς της εφημερίδας vetonews.gr, όπου έχει την δική του στήλη στο editorial. 

Ορισμένα απο τα ρεπορτάζ στο ΑΠΕ ΜΠΕ, Mega, την Ελευθεροτυπία και οι έρευνες στο vetonews.gr έγιναν πρωτοσέλιδα στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο.