Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 08:36

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΕ Κοζανης: "Η στάση της Μενδώνη απέναντι στο θέμα "Λιγνάδη" αποτελεί μνημείο πολιτικής δειλίας"

Η στάση της κ. Μενδώνη απέναντι στο θέμα "Λιγνάδη" αποτελεί μνημείο πολιτικής δειλίας και απάτης.

Με είκοσι μέρες καθυστέρηση ανακάλυψε ότι η υπόθεση Λιγνάδη

δεν ήταν απλά μια προσπάθεια δημιουργίας θέματος «εκ του μη όντος» αλλά ότι ο "κύριος" Λιγνάδης “είναι επικίνδυνος” και πως τους εξαπάτησε. Όταν η κα. Μενδώνη χρησιμοποιεί την αντωνυμία “τους”, εκτός από την την ίδια σε ποιους άλλους αναφέρεται; Στον ίδιο τον Πρωθυπουργό ίσως του οποίου προσωπική επιλογή ήταν ο "κύριος" Λιγνάδης;

Άραγε από πότε έχουν ανατεθεί σε υπουργούς και στον Πρωθυπουργό ανακριτικές αρμοδιότητες; Είναι στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους και η υποκατάσταση της Δικαιοσύνης;

Αυτή που είναι πραγματικά επικίνδυνη για τον Πολιτισμό είναι η συνολική πολιτική της κ. Μενδώνη και του κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο στο θέμα των τελευταίων ημερών αλλά και γιατί έχουν καταδικάσει τους ανθρώπους του χώρου στη φτώχεια και τη μιζέρια όλο αυτό το διάστημα. Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία είναι τελικά, η πολιτική του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος φέρει ακέραια την ευθύνη για την προσπάθεια συγκάλυψης.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει την αίσθηση ότι δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ότι δεν την ενδιαφέρουν οι κανόνες της δημοκρατίας, ο διαχωρισμός των εξουσιών, οι κανόνες λειτουργίας των μέσων ενημέρωσης, και η μη μονομερής πληροφόρηση των πολιτών!

Σήμερα υπάρχουν καταγγελίες για ένα μεγάλο κύκλωμα παιδεραστίας, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν στο μέγιστο βαθμό. Όλες αυτές οι καταγγελίες σε συνδυασμό και με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του αθλητισμού χτυπούν το σήμα κινδύνου της κοινωνίας μας απέναντι στην άσκηση βίας των "δυνατών" έναντι των "αδυνάτων".

Ολοι μας, ως κοινωνία, χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν βρει το κουράγιο να βγουν μπροστά και να μιλήσουν !

Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε ένα πλαίσιο αλληλεγγύης που θα προστατεύει τα θύματα και θα τους δίνει το κουράγιο να μιλήσουν.

Αυτό που περιμένουμε άμεσα από την κ. Μενδώνη είναι η παραίτηση και η απολογία της για τη συγκάλυψη. Ισως η παραίτησή της πλέον να μην είναι αρκετή. Η μη παραίτησή της όμως είναι εξοργιστική!

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Ν.Ε. Κοζάνης

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 08:40