Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 14:20

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδης για την παραδοχή Μητσοτάκη της λειτουργίας της Π5

 
 «Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
Χαμένοι αγώνες είναι μόνο αυτοί που δεν δίνονται…»
Τελικά βγήκε και κάτι θετικό από την τραγική παρουσία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία. Για πρώτη φορά αναγνωρίστηκε ξεκάθαρα από τον ίδιο η προσωπική του ήττα και η άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στην παραμονή της Πτολεμαΐδας V στο σύστημα, ως μονάδα στρατηγικής εφεδρείας και μετά το 2028. Με καύσιμο το λιγνίτη παρακαλώ !!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα κύκλοι της ΔΕΗ ισχυρίζονται ότι οι σχετικές αναφορές κατά την επίσκεψή του στη νέα μονάδα συνδέονται με την επαναφορά από την επιχείρηση του αιτήματος για τον χαρακτηρισμό των λιγνιτικών μονάδων ως στρατηγικής εφεδρείας. Αίτημα που είχε υποβληθεί και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν στις Βρυξέλλες οι οποίες σήμερα είναι πιο έτοιμες από το παρελθόν να το κάνουν αποδεκτό. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι εύκολο να εγείρουν σοβαρές αντιρρήσεις όταν η ίδια η Ε.Ε. παρότρυνε τα κράτη-μέλη να στραφούν στα εγχώρια καύσιμα για να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση.
Μάλιστα η ΔΕΗ φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι σε περίπτωση αρνητικής στάσης της Κομισιόν, η χώρα θα μπορούσε να εφαρμόσει μονομερώς το μέτρο, αφού πρόκειται για την ενεργειακή της ασφάλεια.
Τελικά μια ιδεολογική εμμονή χωρίς λογικά ερείσματα καταδίκασε τη Δυτική Μακεδονία. Τι να σκέφτονται τώρα όλοι όσοι στήριξαν αναφανδόν για τέσσερα χρόνια τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και ερήμωσαν τον τόπο μας;
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 14:25