Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 13:25

Δήλωση "βόμβα"του Γ. Αδαμίδη: "Αποσύρομαι απο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ". Το παρασκήνιο που προηγήθηκε

Η δήλωση του Γιώργου Αδαμίδη
"Γεγονότα που προηγήθηκαν από την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αναγκάζουν να αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τη συμμετοχή μου σ’ αυτό.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σ’ αυτήν τη απόφαση έχουν να κάνουν με αρχές και πρακτικές που στοχευμένα υιοθέτησε η Επιτροπή Συγκρότησης των ψηφοδελτίων για την περίπτωσή μου. Επειδή στάθηκε αδύνατον να συμβιβαστούν οι απαιτήσεις της Επιτροπής με τον αξιακό μου κώδικα δηλώνω ότι δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην ΠΕ Κοζάνης.
Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, τους συναδέλφους μου, τους φίλους μου και τους συμπολίτες μου για την αμέριστη υποστήριξη και τη συμπαράσταση με την οποία με περιέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Οι αγώνες για το μέλλον του τόπου μας συνεχίζονται και θα δικαιωθούν".
Το vetonews είναι σε θέση να γνωρίζει οτι χθές το βράδυ ο Χρήστος Σπίρτζης απο την επιτροπή ψηφοδελτίων ενημέρωσε τον Αδαμίδη οτι το ονομά του θα ανακοινωθεί αργότερα και συνδύασε αυτή την επιλογή με την στήριξη απο την πλευρά του Αδαμίδη του συνδικαλιστή Νικου Φωτόπουλου στην εκλογή του στην ΓΕΝΟΠ. Φαίνεται οτι ο Αδαμίδης αρνήθηκε ως υποψήφιος βουλευτής να μπεί σε μιά τέτοια διαδικασία με την Κουμουνδούρου τελικά να ανακοινώνει τέσσερα ονόματα απο τα 6 του ψηφοδελτίου δηλαδή την Καλλιόπη Βεττα, τον Κωστα Πασσαλίδη, τον Θόδωρο Καρυπίδη και την Εφη Μιχελάκη. 
Το ζουμί του θέματος περιγράφεται στην λιτη δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ: "...στάθηκε αδύνατον να συμβιβαστούν οι απαιτήσεις της Επιτροπής με τον αξιακό μου κώδικα δηλώνω ότι δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην ΠΕ Κοζάνης".
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 14:09