Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 15:06

XL=EXTRA LARGE

  της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

      Όλες οι γυναίκες είναι εξοικειωμένες με τα μεγέθη στην κατάταξη των ρούχων που φοράμε. Μία βόλτα στα καταστήματα μας πείθει ότι αρχίζουμε και αποτελούμε μειονότητα στα ράφια τους.

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 19:04

Υπομονή

της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

   Μπήκαμε ,για τα καλά στο καυτό καλοκαίρι και καλούμαστε να  μην λυγήσουμε κάτω από το βάρος των τόσων βαθμών θερμοκρασίας.

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 11:10

Η ανήσυχη κυρία

της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Μετά από μία γνώριμη και αγαπημένη επαφή ,με την θάλασσα, έφτασα στο σταθμό του μετρό,στο Ελληνικό. Χαλαρή, ευχαριστημένη από την ομορφιά της ημέρας και ικανοποιημένη από το χρώμα που είχα πάρει μετά από τόσα μπάνια.
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 10:41

Μέρες χαλάρωσης στο παράδεισο!

 ΤΗς ΕΥΓΕΝΙΑ Σ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

    Μέσα στην πυρωμένη Αθήνα ,με σωματικές και ψυχικές αδυναμίες και  μία κατάθλιψη να αιωρείται στο εγγύς μέλλον έσκασε μία πρόταση από μία αγαπημένη φίλη. Απόδραση στα Πούλιθρα, Αρκαδίας.

Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 08:58

Η παλιά ποδιά

της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

     Σαν καλή νοικοκυρά και υπερβολικά  κολλημένη στην τάξη και την οργάνωση ενός σπιτιού κάθε  Μάιο μπαίνω στην διαδικασία  της μεταφοράς ρούχων  από μία ντουλάπα στην άλλη. Με το πρόσχημα της σωστής  και αρμονικής

Σελίδα 1 από 95