Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 01:11

Αραγε γνωρίζουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής που θα δώσουν αίμα;

Γράφτηκε από τον

Το περασμένο Σεπτέμβριο μελη της Χρυσής Αυγής ''οργάνωσαν'' Πανελλήνια αιμοδοσία δήθεν για τις ανάγκες μόνο των Ελλήνων σε αίμα.

Τότε εδώ στο Vetonews καυτηριάσαμε το γεγονός (κλικ εδώ), ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης με μία λιτή και ξεκάθαρη ανακοίνωση υπενθύμισε στους φλύαρους Χρυσαυγίτες τι εστί αιμοδοσία και τους κανόνες που διέπουν σε Παγκόσμιο επίπεδο την κατάκτηση του σημερινού μας πολιτισμού. Δηλαδή να προσφέρει κάποιος το αιμα του εθελοντικά για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Φαίνεται οτι τα μέλη της Χρυσής Αυγής αδιαφορούν για τα παραπάνω αλλά ας γνωρίζουν οτι δίδοντας εθελοντικά αίμα σώζεις την ζωή:

- του μετανάστη από το Πακιστάν που βρέθηκε ξημερώματα μαχαιρωμένος,

- της γυναίκας από την Νιγηρία που γεννά το μωρό της σε μαιευτήριο της Αθήνας,

- του Αιγύπτιου που πάσχει από Μεσογειακή αναιμία,

- του Σκοπιανού που νοσηλεύεται σε μονάδα της Θεσσαλονίκης,

- του Δημήτρη που είναι οροθετικός,

- της Ζβετλάνας που μένει στην γειτονιά μου, 

- ακόμη και του δικού σου γείτονα.

Υγ.Η ανακοίνωση που εξέδωσε τότε ο  Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης οριοθετεί με τον πιο σαφή τρόπο τα πράγματα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και κάποιος ισχυριστεί οτι δεν ήξερε. Κλικ εδώ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/component/content/article/49-paraskinio/12159-2012-09-13-16-12-31

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 23:14
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Πτυχιούχος της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Για 15 χρόνια ανταποκριτής στην Δυτική Μακεδονία του Mega channel, και για 12 χρόνια στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Περαστικός  από το ημερήσιο Βήμα την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και για δύο χρόνια στην εφημεριδα  ΕΞΟΥΣΙΑ. Μεγαλύτερο διάστημα στις περιφερειακές τηλεοράσεις  West channel και  Flash tv

Βρέθηκε κοντά στα γεγονότα της κρίσης στα Βαλκάνια. Την  Αλβανική εξέγερση  του 1997, τους βομβαρδισμούς στο Κοσσυφοπέδιο, το κύμα προσφύγων που δημιούργησε ο πόλεμος, και την Αλβανόφωνη εξέγερση στα Σκόπια με τους βομβαρδισμούς στο Αρατσίνοβο εως την Συμφωνια της Οχρίδας (1999-2001).

Κείμενα του στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί σε αρκετές εφημερίδες της Περιφέρειας, ''Θάρρος, Πτολεμαίος και Πρωινός Λόγος''. Έχει γράψει τα κείμενα σε 9 ντοκιμαντέρ εκ των οποίων ένα συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Από τους βασικούς δημιουργούς της εφημερίδας vetonews.gr, όπου έχει την δική του στήλη στο editorial. 

Ορισμένα απο τα ρεπορτάζ στο ΑΠΕ ΜΠΕ, Mega, την Ελευθεροτυπία και οι έρευνες στο vetonews.gr έγιναν πρωτοσέλιδα στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το κουαρτέτο Οι κόλακες »