Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 10:55

ΜΗ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

Γράφτηκε από την

της Δήμητρας Σωτηριάδου

Μα την παναγία, εύχομαι να πιάσουν επιτέλους τον "κώλο" σε κάτι στυλάτους φοροφυγάδες, όπως γιατρούς, μηχανικούς - ελεύθερους επαγγελματίες - που επί 40 χρόνια δεν πληρώνουν τίποτα. Βρε  τους ατσαλάκωτους!!!

40 χρόνια κάνουν φοροδιαφυγή και θέλουν να συνεχίζουν να ζουν πλουσιοπάροχα με τις πλάτες των μισθωτών και συνταξιούχων μονίμως στον τοίχο.....που στα χρόνια της μνημονιακής σκλαβιάς μόνο αυτοί με ηρωισμό κάνουν το σκατό τους παξιμάδι....

Βρε τους αχαϊρευτους ατσαλάκωτους!!!!!!που κάνουν και πορεία, και θέλουν να ζουν  σε εικονική πραγματικότητα που δείχνει μόνο έξοδα με μηδέν έσοδα.
Φυσικά και δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό σχήμα,αλλά δε μπορώ να μην πω ότι 40 χρόνια μηχανικοί και γιατροί και πόσοι άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν πλήρωσαν τίποτα..........και ας έφτιαχναν έργα από δημόσια μέχρι ιδιωτικά, τρύπιους δρόμους μέχρι αυθαίρετες βίλες και ας είχαν  επισκέψεις στα ιδιωτικά τους ιατρεία και ας έκαναν χειρουργεία.
Στην πραγματικότητα  έκαναν περιουσίες και εμφάνιζαν μηδενικά έσοδα. Πλούτισαν  στις πλάτες των μισθωτών και συνταξιούχων. Μην τους λυπάστε. Φτύστε στους και στα social media και facebook που κλαίγονται αυτές τις μέρες........
Κάντε μια βόλτα στα νησιά όπως την Κύθνο το νησί των φακελλάκηδων όπως το λένε πια οι ντόπιοι, κάντε όσες βόλτες θέλετε σε περιοχές με τις παράνομες βιλάρες στα καμμένα δάση ανά τη χώρα και αναρωτηθείτε πόσα  έχετε πληρώσει εσείς στο  κράτος και πόσα αυτοί......καταλάβετε ποιοι κλέβουν τους έλληνες πολίτες 40 χρόνια τώρα,ποιοι τα έφαγαν μαζί,  εις υγείαν του κορόιδου έλληνα μισθωτού και συνταξιούχου.
Μη λυπάστε τους φοροφυγάδες. Εξ άλλου από την αρχή της κρίσης και της επιβολής των αντισυνταγματικών μνημονίων ο πόλεμος με τους φοροφυγάδες ήταν μπροστά μας και δεν έχει καν αρχίσει ..........
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 11:01
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.