Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 11:43

Κουράστηκα

Γράφτηκε από την

της    ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

   Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στερούνται  σοβαρότητας. Οι διαθέσιμες επιλογές της κυβέρνησης είναι να βγάζουν, όπως ο μάγος από το καπέλο του,

συμπεράσματα πάνω σε ψεύτικες ειδήσεις. Βαρέθηκα να ακούσω τις ίδιες δικαιολογίες για τους κακούς αριστερούς και τους άριστους δεξιούς. Έλεος με τις κοκορομαχίες στην Βουλή. Γεγονότα που σφράγισαν τους τελευταίους μήνες επιβεβαιώνουν ότι οι κυβερνόντες είναι βυθισμένοι στην παρατυπία ,αλαζονεία και την εξαίρεση από τα μέτρα που επιβάλουν στους άλλους. Γλέντια σε ταράτσες ,βόλτες στην Πάρνηθα η στην Αίγλη του Ζαππείου ενώ εσύ βαρέθηκες να μετράς τα ντουβάρια του σπιτιού σου. Παραδέχονται αργά τα λάθη (κολλάει ο ιός  στην χρήση των ΜΜΜ; 50 στο τρόλεϊ δεν πειράζει  αλλά επιτρέπεται μόνο ένας πελάτης σε ταξί ) και ποτέ δεν ξεχνούν ότι δεν είναι κατάλληλη η στιγμή να ασκηθεί  κριτική στα  μέτρα ενάντια στην πανδημία. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ πόσα άλλα θα τις φορτώσουν; Πόσα πρωθυπουργικά διαγγέλματα θα δούμε  που δεν απαντάνε για τι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται καθημερινά ενώ εμείς είμαστε φυλακισμένοι  στα σπίτια μας για ένα χρόνο. Λάθος αποφάσεις, με γνωστά κίνητρα, μας χαντακωσαν και μας ΄΄ κλέισανε ΄΄ τα σπίτια. Το να ξαναφέρεις στα παράθυρα των τηλεοράσεων τον κύριο Τσιόδρα δεν θα φέρει την άνοιξη αφού έτσι και αλλιώς ο επιστήμονας Σωτήρης είναι καμένο πολιτικό χαρτί!

    Τι προτείνουν οι επιστήμονες όταν οι αριθμοί των κρουσμάτων και των δια σωληνωμένων καλπάζουν και τα διαγράμματα μας βυθίζουν σε απελπισία; Κάθε ημέρα γεμίζει ένα μεσαίο νοσοκομείο με ασθενείς δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας και τι προτείνει ; Την  συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην ανακούφιση του ΕΣΥ(αποτυχία στην Θεσσαλονίκη) αλλά με ποιές προϋποθέσεις; Πρακτικά να μην είναι άρρωστοι ή η νόσος να είναι σε αποδρομή! Θέλουν και CT (αξονική τομογραφία) να μην μπαίνουν στα έξοδα!!! Καρδιολογική εξέταση  και σακούλα με τα φάρμακα δεν ζήτησαν ...Ευτυχώς!!!
με το αζημίωτο κύριε Κικίλια !!!

     Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή αλλά τι εγγύηση έχουμε ότι οι αποφάσεις θα μεταφερθούν σωστά στα αυτιά μας; Εκείνα τα πρακτικά πότε θα βγουν στην δημοσιότητα;  Ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά μέτρα   αποφυγής διασποράς; Που  κολλάει και για τι δεν κολλάει ; Κουράστηκα να βλέπω τα πυροτεχνήματα των κυβερνητικών  μέτρων που συνοδεύονται από ευχολόγια και μεσοβέζικες λύσεις. Δεν παρακολουθώ πλέον τα μεγάλα λόγια αφού είναι φανερή η αποτυχία. Πώς να μην γίνουν διαδηλώσεις όταν η κυβέρνηση  κάνει αρπαχτές! Εκμεταλλεύεται την καραντίνα για να νομοθετήσει ,στα γρήγορα και στα πεταχτά τα πιο αντεργατικά μέτρα .

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 20:08
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.