Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

Του Γιάννη Γ. Κουμπούρα

Το τι ανάθεμα ακούγεται αυτές τις μέρες για τους υποψηφίους δεν περιγράφεται.

του Γιάννη Κουμπούρα

Ήταν πριν δεκάξι ή δεκαεφτά χρόνια όταν ο «Τσέ», κατά κόσμο Γιάννης Γιαννακόπουλος, έφτιαξε τη δική του μυδοκαλλιέργεια στο Σταυρό Χαλκιδικής.

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010 11:25

Hey teachers leave the kids alone…

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ
                                                          Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ
Μεγαλώσαμε με  Pink Floyd. Και καλά κάναμε. Γιατί κάτι μας έμεινε. Κάποια μηνύματα μας πέρασαν. Κάποιους άλλους πάλι, όχι.

Και έτσι απλά γεμίσαμε «δασκάλους». Και δεν εννοώ τους εκπαιδευτικούς. «Δασκάλους» που μας μαθαίνουν την εξέλιξη.

Και εμείς τι να κάνουμε? Μείναμε μετεξεταστέοι, γιατί λίγο το ότι είμαστε αντιδραστικοί, λίγο του ότι είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως μένουμε πίσω και παρακολουθούμε τις …εξελίξεις. Παρακολουθούμε όμως όλες τις εξελίξεις και αυτές που διαδραματίζονται παγκοσμίως, και αφορούν στο μέλλον τις ανθρωπότητας, καλές και κακές, παρακολουθούμε όμως και τις εξελίξεις που κάποιοι νομίζουν ότι παράγουν.

Και εξηγούμαι. Κάποιοι θεώρησαν …εξέλιξη του εθίμου της Κοζανίτικης αποκριάς την τοποθέτηση «υπερσύγχρονου» Video Wall στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣΟ Καλλικράτης εργάστηκε σε τέσσερα μεγάλα έργα της αρχαίας Αθήνας, σύμφωνα με αναφορές του Πλούταρχου: Στα Μακρά Τείχη της πόλης (460 – 450 π.Χ.), στην επιδιόρθωση τμήματος των περιφερειακών τειχών των Αθηνών, στην ανοικοδόμηση ναού, αφιερωμένου στην Άπτερο Νίκη στην Ακρόπολη, το 448 π.Χ. και τέλος, σύμφωνα με τον Πλούταρχο πάλι, συνεργάστηκε με τον Ικτίνο για την ανέγερση του Παρθενώνα. Οι ναοί και τα έργα που κατασκεύασε ήταν μεγάλα, σε σημασία και τελειότητα.

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 15:26

Ivan “Lendl” Ραγκούσης: Ο τενίστας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣSet point… advantage Ivan “Lendl” Ραγκούσης.

Το πήρε το σετάκι ο Ραγκούσης. Χαλαρά και με χαμόγελο ο γλυκούλης.

«…εσείς τώρα περιμένετε να σας πω ποιοι είναι οι 370 νέοι δήμοι, αλλά δεν τους έχουμε…» είπε. Χαμόγελο, παύση, χειροκρότημα.

Όταν βρίσκεσαι στο Μέγαρο Μουσικής σε κάθε …κενό χειροκροτείς.