Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 12:54

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ

Γράφτηκε από την

της Δήμητρας Σωτηριάδου

Ανάπτυξη δεν σημαίνει οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι, ανάπτυξη σημαίνει να ενεργοποιήσεις όλες τις δυνάμεις που είναι συγκεντρωμένες στη χώρα σου, στο δήμο σου. Να ενεργοποιήσεις μυαλά και χέρια να δημιουργήσουν σε όλους τους παραγωγικούς τομείς. Να δώσεις κίνητρα σε νέους αγρότες, σε νέους βιοτέχνες να ασχοληθούν με τη γη τους και τα παράγωγά της. Ανάπτυξη δε σημαίνει άλλη μια φάμπρικα - δώρο στον πλούσιο φοροφυγά και τη δημιουργία θέσεων με μισθούς και συνθήκες Μανωλάδας....Πρέπει να υπάρξει και ατομική ανάπτυξη για να βγει από το τέλμα κάθε νοικοκυριό.
Στουρνάρας, Βρούτσης και Μητσοτάκης όπως έχουν αναρτήσει στα ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΛΑΤΑ.... στις 7/3/2014 κατέθεσαν εκ νέου την υπ' αριθμ 1251/67 κατάπτυστη τροπολογία, σύμφωνα με την οποία επιδιώκουν να σβήσουν πρόστιμα δις ευρώ που είχαν επιβληθεί από το 2010 σε μεγάλους ελληνικούς πετρελαϊκούς και επιχειρηματικούς ομίλους.
Σε Λάτση και Βαρδινογιάννη, διαβάζω έχουν προσπαθήσει ΠΕΝΤΕ φορές έως σήμερα να διαγράψουν οφειλές ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.
Αυτή η προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους πλούσιους φοροφυγάδες εάν δεν σταματήσει, θα συνεχίζει να ενοχλεί τους πολίτες που θέλουν να βγουν από το καβούκι τους και να δημιουργήσουν.
Γιατί το όνειρο του πολίτη σήμερα δεν είναι μια θεσούλα και ότι να ναι.....Ούτε να προσφέρει τις ιδέες του και τις υπηρεσίες του σε μια κάστα πλουσίων ώστε να συγκεντρώνουν οι ολίγοι τον πλούτο και τη δύναμη και να ορίζουν μετά τις τύχες της χώρας.
Ανάπτυξη είναι να στηρίξεις τις όποιες πρωτοπόρες ιδέες κάθε πολίτη ή ενός συνόλου πολιτών. Να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν την ιδέα μόνοι τους. Οχι να την πατρονάρουν οι ολίγοι εκλεκτοί και να αξιολογούν αναλόγως με τα γούστα τους την προσφορά και τις απολαβές. Υπάρχουν πολίτες σήμερα που ρισκάρουν και θέλουν να ορίζουν τη μοίρα μόνοι τους. Που δε μεταφέρουν τις φοβίες περασμένων χρόνων,που εναντιώνονται στο ρουσφέτι,που δεν επιζητούν μια θεσούλα στο δημόσιο ή σε τράπεζα......, που δε θέλουν σώνει και καλά να βγάλουν εκατομμύρια σε ένα χρόνο.....
Και η τρόικα από την πρώτη μέρα που κατέλαβε τη χώρα έδειξε τι ανάπτυξη επιζητεί. Να παραδοθεί ο πλούτος στα χέρια εκλεκτών της,να στηθούν οι φάμπρικες και να δουλέψουν τα φτηνά εργατικά χέρια.
Από την πρώτη μέρα εξάλλου που συναντήθηκε η τρόικα με τους οικονομικούς συντάκτες των καθεστωτικών ΜΜΕ, έδειξε το στόχο της, άσχετα εάν οι δημοσιογράφοι δεν το μετέφεραν αμέσως στους πολίτες.
Εσείς στην Ελλάδα είστε επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες. Εχετε μαγαζιά και σπίτια. Αυτό πρέπει να τελειώσει.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 13:30
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μικρές χαρές Koυρδιστό πορτοκάλι »