Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 22:53

ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Γράφτηκε από την
της  Δήμητρας Σωτηριάδου
Oσο πιο νωρίς πάρετε χαμπάρι τους εξαρτημένους ανθρώπους των ΜΜΕ (δεν είναι και όλοι) τόσο πιο υποψιασμένοι θα είστε.
Για παράδειγμα, εξαρτημένοι από την κάθε μορφή εξουσίας είναι..
όσοι δεν την ελέγχουν και δεν της ασκούν κριτική.Οι εξαρτημένοι δημοσιογράφοι,δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον στη ζωή τους  πέρα από το γλείψιμο των αφεντικών τους και την διεκπεραίωση των εντολών τους.
Το ίδιο και οι μη δημοσιογράφοι των ΜΜΕ, που έχουν πάρει όμως θέσεις παρουσιαστών και προτείνουν εδώ και 27 χρόνια το ίδιο, σάπιο lifestyle. 
Ο τρόπος ζωής και οι συμπεριφορές των παράνομων πλουσίων, έχουν ενοχλήσει την κοινή γνώμη  πολύ πριν από την κρίση.
Και δυστυχώς από το 2010 και μετά οι παράνομες συμπεριφορές τους, αντί να ξεμπροστιαστούν και να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή,παραμένουν ακόμα στα έξι χρόνια της κρίσης,παράδειγμα προς μίμηση.
Αντί να ξεμπροστιαστούν  και να κατακεραυνωθούν οι πλούσιοι φοροφυγάδες,αποτελούν δυστυχώς ακόμα και σήμερα λόγω  MME,παράδειγμα προς μίμηση .Ακόμα και σήμερα τρέχουν τα σάλια πολιτών βλέποντας στα περιοδικά και τις εκπομπές το lifestyle όσων μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία των τροικανών.
Αραγε οι εξαρτημένοι δημοσιογράφοι δημιουργούν και εξαρτημένους πολίτες? υποψιασμένους πάντως όχι.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 22:58
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η λάσπη Η ιστορία μας »