Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 08:39

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΙΣΧΥΡΩΝ

Γράφτηκε από την
της Δημητρας Σωτηριάδου
Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα,πάτωσε  από τότε που διευθυντές τόλμησαν και επέβαλαν τα θέματα δημοσιογραφικής κάλυψης οι ίδιοι και όχι οι ερευνητές - δημοσιογράφοι.
Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, πάτωσε από τότε που μπλέχτηκε  στα δίχτυα της χλιδάτης κοινωνίας.
Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα πάτωσε από τότε που οι υπηρέτες της κοινής γνώμης έγιναν υπηρέτες του πλούτου και της εξουσίας  και τάχθηκαν στο πλευρό τους.
Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα,πάτωσε από τότε που προέβαλε την πασαρέλα με  τις "ψηλοτάκουνες γόβες" διεκδικώντας το μερίδιο της φτήνειας και της σαπίλας,αφού δε μπόρεσε  να κατακεραυνώσει τις παράλογες και παράνομες συμπεριφορές των άπληστων.
Η  δημοσιογραφία  στην Ελλάδα, έγινε σαν την λερναία ύδρα. Οποιο κεφάλι και να κόψεις θα βγουν δεκάδες  τέρατα που θα αποθεώνουν τις "δίμετρες" και τα "τούμπανα" της παραπληροφόρησης .
Ενα μπαλόνι που θα σκάσει έγινε η δημοσιογραφία στην Ελλάδα,γιατί παραγέμισε από άσχετα υποκείμενα που μόνο τη δημοσιογραφία και την υπηρεσία της κοινής γνώμης δεν είχαν στο μυαλό τους.Και το χειρότερο είναι ότι δε μπόρεσε να σταματήσει κανένας σοβαρός συνδικαλιστής αυτήν την κατρακύλα.....
Και ακόμα  χειρότερο για όσους  υπηρέτησαν υπηρετούν με δεοντολογία τη δημοσιογραφία, είναι που δε στεκόμαστε στο ύψος από μόνοι μας  να ξεμπροστιάσουμε  την σαπίλα και την καφρίλα από την οποία έχει γεμίσει πια ο χώρος μας.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 08:59
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Η Δήμητρα Σωτηριάδου σπούδασε δημοσιογραφία στο Ουρμπίνο Ιταλίας και από το 1985 εργάστηκε κύρια στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση της χώρας μέχρι την περιβόητη περίοδο του μνημονίου, όπου επέλεξε την προσωπική αξιοπρέπεια από την "ερασιτεχνική" μέθοδο της κατάργησης συλλογικής σύμβασης με τίμημα βέβαια την απόλυση.
Κατά της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, τα οποία επέβαλαν τα μνημόνια στη χώρα ως μονόδρομο, είναι ιδρυτικό μέλος της κίνησης Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων - ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη διαγραφή του χρέους. Υποστηρικτής της διαχείρησης του ελεύθερου χρόνου, είναι μέλος της εικαστικής ομάδας "Σκούνα και αερικά" κατασκευάζοντας και εκθέτοντας χειροποίητα καράβια από φυσικά υλικά.Και επειδή καράβι δεν είναι μόνο ταξίδι αλλά  "κόντρα" στο κύμα, μεταφέρει στα αμπάρια τους μηνύματα, σκέψεις, ανησυχίες ασυμβίβαστων με κάθε μορφή εξουσίας ανθρώπων.