Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 08:30

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πανεπιστημιακή Όρθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Γράφτηκε από την

                                  της  ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Το ιστορικό λιτό. 91 ετών. μητέρα γιατρών. Και πεθερά γιατρού..Δύσκολο περιστατικό.. Με αμφωτερόπλυρο (υπερκονδύλιο)

κάταγμα του κάτω άκρου του μηριαίου οστού .Καρδιακή  ανεπάρκεια με διαταραχές ρυθμού. Συλλογή υγρού άμφω. πνευμόνων  Διαδερμική παροχέτευση με τοποθέτηση καθετήρα  σε παθολογικές συλλογές .Δεκαπέντε ημέρες νοσηλείας. Με λαχταράς, στιγμές απελπισίας, ανεβοκατεβάσματα και πιθανή απρόοπτη και αρνητική έκβασης. Μάχη που δόθηκε από το προσωπικό της Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και από την ασθενή. Συμπαραστάτες οι κόρες και οι φίλοι της οικογένειας. Στατιστική .επιβεβαίωση της πιθανής αρνητικής πορείας .Παρόλα ταύτα η γιαγιά έδωσε την μάχη της και το εξαιρετικό προσωπικό της κλινικής την στήριξε και την βοήθησε έμπρακτα. Συντηρητική αγωγή με χρήση  ναρθήκων .

    Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κατέρριψε όλες τις κακές προγνώσεις.. Σήμερα η γιαγιά επέστρεψε στην οικία της και  θέλει να ευχαριστήσει όσους την βοήθησαν να ξεπεράσει αυτή την σκληρή δοκιμασία. Εμείς οι συγγενείς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική  (καθ, Γ. Δρόσος)  ,στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που έδειξαν έμπρακτα ότι οι στατιστικές είναι άχρηστες όταν υπάρχει ανθρώπινη  υποστήριξη, αφοσίωσης, υψηλό επίπεδο ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας..Συγχαρητήρια! .

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 08:35
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αγωνία Η μάχη με τους ανεμόμυλους »