Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 11:55

Πρόσεχε κύριε

Γράφτηκε από την

 της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

      Μετά από ένα χρόνο υποχρεωτικό κλείσιμο στα σπίτια μας δεν αντέχουμε άλλο. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Δεν ήμαστε  εχθροί και δεν θέλουμε όλοι να ρίξουμε λάσπη στα  ΄΄ καλά και αποτελεσματικά ΄΄

μέτρα σας αλλά έλεος. Η πραγματικότητα διαψεύδει  τα λεγόμενα σας ότι πλησιάζουμε την τελευταία φάση της πανδημίας. Η ανικανότητα  και η αναποτελεσματικότητα  σε συνδυασμό με τον ερασιτεχνισμό και την προχειρότητα μας έχει φτάσει στο αμήν. Δεν καταλαβαίνουμε για τι η κυβέρνηση πίστεψε (με βάση τα λόγια του πρωθυπουργού) ότι το θέμα πανδημίας θεωρείται λήξαν. Θέλουμε έργα και όχι ευχολόγια.!οι μήνες πέρασαν και βελτιώσεις δεν είδαμε. Κλείσαμε με 200 και ανοίγουμε με πάνω από 600 δια σωληνωμένους; Έχουμε περισσότερους αστυνομικούς(4500 >1800) παρά θεράποντες γιατρούς.

   Μην το παίζεις ο άρχοντας που σε τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει λόγο χωρίς επικριτές και ενοχλητικούς δημοσιογράφους! Οι δουλοπάροικοι σου επαναστατούν μετά από ένα χρόνο. Βαρέθηκαν τα ψέματα και το παραμύθι για τον τοίχο της ανοσίας και την ατομική εύθηνη όταν δεν έκανες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και δεν αγόρασες καινούργια λεωφορεία. Είχες έτοιμο πρόγραμμα για τη χώρα και έξυπνη στρατηγική αλλά  δεν και δεν...για τι για τα πάντα σου φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχεις  κεφάλαια και η  ανάπτυξη δεν έρχεται επειδή τα κεφάλαια για να επενδυθούν χρειάζονται ασφάλεια στους κανόνες λειτουργίας της οικονομίας. Κανένας δεν ήρθε με όλα τα παρακαλετά σου για τι δεν σε πίστεψε. Δικαιολόγησες ότι δεν προχώρησες, μέχρι τώρα επειδή δεν σε άφησαν οι κακοί αριστεροί. Μην υποστηρίζεις και μην πανηγυρίζεις ότι είσαι ο καλύτερος στην Ευρώπη για τι δεν είσαι! Στους διαδρόμους των νοσοκομείων οι διασωληνομένοι πρέπει να μπουν σε ΜΕΘ και όχι να σε χειροκροτήσουν. Οι συγγενείς αυτών θα σου ρίξουν βέτο! Εγκληματική η άρνηση σου να προσλάβεις στο ΕΣΥ(που έσωσε την χώρα μέχρι τώρα) γιατρούς που είναι στην λίστα για διορισμούς. Θέλεις τρίμηνες συμβάσεις παρά μονιμότητα σαν να είναι η υγεία με ημερομηνία λήξεως. Τι είναι ,για εσένα, ο ασθενής ;Παιχνίδι που το σταματάς όποτε θέλεις και όχι μία υποχρέωση του κράτους για μία συνεχιζόμενη απασχόληση και φροντίδα. Δεν βόλευε οικονομικά  η δημόσια υγεία .Πρέπει να αποδεχτείς ότι ούτε σχέδιο είχες και ούτε όρεξη να αυξήσεις τα κονδύλια για την υγεία. Δεν ήθελες να χαλάσουν την εικόνα του καλού παιδιού των συμφερόντων!

     Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που φωνάζουμε στις διαδηλώσεις; Τον λαό τον θέλεις μόνο όταν δεν σου αντιμιλάει; Μην μοιράζεις χάντρες και καθρεφτάκια (βλέπε τεστ δωρεάν) για τι θα σου γυρίσει μπούμερανγκ η ιστορία. Που και πόσο θα καταγραφούν τα αποτελέσματα; Πώς θα γίνει η μελέτη  των κρουσμάτων; Ποιός εργαζόμενος  θα τρέξει να ενημερώσει τον εργοδότη του ότι το τεστ του  είναι θετικό;

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 11:59
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.