Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 12:17

Πες, πες ..κάτι θα βγει

Γράφτηκε από την

 της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

  ¨ Πάλι αυτός ;Μας τα έκανε  σκ......΄΄Γύρισα να δω  ποιός ήταν τόσο θυμωμένος. Πρωί πρωί. Ο παππούς ήταν έτοιμος να εκραγεί και προφανώς του έφταιγε ο Τσίπρας. .Αυτός ήταν στην οθόνη .

¨Εκεί στις Βρυξέλλες. Υπάρχει κόσμος που δεν τον συμπαθεί αλλά η έκρηξη θυμού ήταν υπερβολική. Το ολιγόλεπτο ρεπορτάζ ότι η Ελλάδα ,το πειραματόζωο, έμεινε  στα αζήτητα ανάμεσα στο ΔΝΤ  και την Ε.Ε. χωρίς να βρεθεί μια λύση ήταν πιστικό. Για τα χρέη μας.Εμείς πληρώνουμε  τα σπασμένα της σκόπιμης ασυνεννοησίας. Ανάμεσα στους μεγάλους που κάνουν, εκ του ασφαλούς το προεκλογικό τους (Γερμανία) και μετεκλογικό τους αγώνα (ΗΠΑ). Ο Τσίπρας φταίει που η  Ελλάδα μαραζώνει σαν το κεράκι λιώνει Για τι δεν την αγαπάνε; (ρεμπέτικο τραγούδι)αυτοί που διαφωνούν ;Δηλαδή η Ε.Ε. (το δοκίμασε το 2010 και το 2014) δεν ξέρει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο; Το ΔΝΤ,  που από το 2014 έχει να δώσει λεφτά στην Ελλάδα, με την έκθεση του μας θάβει. Δεν ξέρει ότι πρέπει να κόψει το χρέος; Τι νόημα έχει να  πουν ότι το πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται και είναι ανέφικτο;

    Τα ΜΜΕ κάνουν τον γνωστό τους παιχνίδι. Πες πες κάτι θα βγει !Βάζουν κάθε ημέρα ένα λιθαράκι και σιγά σιγά το επικοινωνιακό τείχος, ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον λαό, υψώνεται. Η δύναμη της εικόνας και των ειδήσεων ξεπερνάει την πραγματικότητα. Οι δημοσιογράφοι αυθαίρετα και αβάσιμα πολλές φορές στάζουν  την χολή τους. Φιλτράρουν τις ειδήσεις ανάλογα με το συμφέρον των ιδιοκτητών. Π.χ. καμία αναφορά για τα χρέη των κομμάτων. Καμία για τις χιλιάδες προσλήψεις στο ΕΣΥ. Καμία για κατορθώματα της Χρυσής Αυγής . Καμία για τις δικαστικές αποφάσεις για πάγωμα περιουσιών επωνύμων και πάει λέγοντας. Βάζουν στόχο και ζητάνε κάθε ημέρα την παραίτηση του  κλπ. κλπ. Σκαλίζουν και με την  μέθοδο της μονταζιέρας ΄΄ κολλάνε ΄΄ στα λόγια. Χωρίς τεκμήρια ,χωρίς αποδείξεις, εικάζουν, πλάθουν μία μόνιμη και σταθερή απέχθεια προς συγκεκριμένα άτομα. Κανιβαλίζουν και  πουλάνε!  Μερικά από τα θύματα δεν δίνουν σημασία, άλλα αντιδρούν και δικαιώνονται. Η εφημερίδα αναγκάζεται να ανακαλέσει και να αναγνωρίσει το λάθος αλλά είναι πλέον αργά. Καταστρέφουν και δυστυχώς πείθουν!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 12:20
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.

Σχετικά Άρθρα