Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 20:53

Τα παράπονα του βολευτή

Γράφτηκε από την
Ο Βουλευτής της ΝΔ  Ιορδάνης Τζαμτζής Ο Βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής

της Ευγενίας Ηλιοπούλου

Ο κ. Τζαμτζής ισχυρίστηκε ότι οι αποδοχές των ελλήνων βουλευτών έχουν μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ για τα προνόμια των

φοροαπαλλαγών που αγγίζουν και το 70%, απέφυγε να απαντήσει παρά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου «Αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ το μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής... ας γίνουν βουλευτές μόνο οι πλούσιοι» είπε χαρακτηριστικά. (www.capital.gr)

Τα προκλητικά συνάμα εξωπραγματικά λόγια του γαλάζιου βουλευτή κυριολεκτικά έβαλαν φωτιά στα μπατζάκια του κάθε πικραμένου έλληνα πολίτη. Πως εκλέχτηκε αυτός ο άνθρωπος και πόσοι ψηφοφόροι ήξεραν τους πραγματικούς λόγους που αυτός ο άνθρωπος επέλεξε να ασχοληθεί με την σωτηρία του τόπου; Στην Ελλάδα υπάρχει τόση φτώχεια και δυστυχία και ο κύριος βλέπει μόνο τον εαυτούλη του και γκρινιάζει για τα μπικικίνια ;Τόση ΄΄ αφοσίωση ΄΄ στα λεφτά που του δίνεις και όχι στο πολιτικό έργο που πρέπει να σου προσφέρει; Μπορεί και τονίζει ότι «σίγουρα αυτός που έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία θα πληρώσει» Παραδέχεται ότι «όντως υπάρχει θέμα με τις αντικειμενικές αξίες», βάσει των οποίων υπολογίζεται ο φόρος, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

«Αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ το μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής... ας γίνουν βουλευτές μόνο οι πλούσιοι» Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό ήταν αυτά που λέμε στα κακομαθημένα παιδάκια μας που ενώ έχουν τις ντουλάπες γεμάτες με παιχνίδια θέλουν και άλλα. Όταν τους λες ότι δεν έχει άλλο παιχνίδι θυμώνουν επειδή σε έχουν δεδομένη ότι τους αγαπάς και θα κάνεις τα πάντα για να τα κερδίσεις. Αντικρίζοντας την αντίθεση σου σε μισούν ,σε απειλούν ότι δεν θα κάνουν τίποτα, μετά κλαίνε και χτυπιούνται. Εσύ ,ως μάνα συγκρατείς τα νεύρα σου ,και τους λες ότι ή άλλη λύση είναι να πάρουν τα παιχνιδάκια τους και να φύγουν στο δωμάτιο τους. Και αν σε ένα παιδί δικαιολογείς τα ασυγχώρητα (πολλά παιδάκια δεν έχουν να φάνε και δεν έχουν ούτε ένα παιχνίδι) τι θα πεις σε έναν ενήλικα που το ΄΄ παίζει ΄΄ και αγανακτισμένος; Σε ένα πολιτικό που τόσο ωμά δηλώνει ότι δεν του φτάνουν δεν σου μένει παρά να του δείξεις την πόρτα και να του συστήσεις να παραιτηθεί για να νοιώσει στο πετσί του τι σημαίνει οικονομική κρίση και βιοπάλη. Να νοιώσει την γλύκα των ακάλυπτων επιταγών ,της εφορίας και να βιώσει την απειλή της κατάσχεσης του σπιτιού του λόγω χρεών !Για να δούμε αν θα κάνει την απειλή του πραγματικότητα ή θα ενταχτεί στις πολιτικές κότες που δοξάζουν την Βουλή μας!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 21:01
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρίσκο Όλα περνούν και φεύγουν »