Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 18:54

Έπεσαν οι μάσκες

Γράφτηκε από την

της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο διεθνές και ντόπιο πολιτικό τοπίο έβγαλε στην επιφάνεια πολλές αλήθειες. Η έντονη ενόχληση του κυρίου Μητσοτάκη για την ενασχόληση του καναλιού

της Βουλής δήθεν με την προβολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου αλλά στην ουσία με την αναμετάδοση των συνεδρίων για την διαύγεια των οικονομικών και πολιτικών προηγούμενων ετών και τα μνημόνια έβγαλε μάτι. Ο κύριος Ρουμελιώτης έδωσε στοιχεία και τα είπε φόρα παρτίδα. Το βιβλίο του κυρίου Ιγνατίου πρόσφερε και τα μικρά κομματάκια στο πάζλ της καταστροφής μιας χώρας..Αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν κάνανε λάθος μερικοί αλλά ήξεραν πολύ καλά που οδηγούν τις χώρες στα μη βιώσιμα χρέη .Το μοντέλο ΄΄σωτηρίας΄΄ έκρυβε μόνο πολλά μονόπλευρα συμφέροντα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν τα στοιχεία για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στους ΄΄καλούς΄΄ δημοσιογράφους πως να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Τα πληρωμένα δωράκια και τα ταξιδάκια με τα σκάφη των πλουσίων απέκτησαν διαφορετικό νόημα έξω από τα όνειρα μίας μπας κλάς κατηγορίας επαγγελματιών προς την χλιδή και την ευμάρεια.

Τα πορίσματα αυτής της επιτροπής θα ξαφνιάσουν αρκετούς έλληνες πολίτες. Εμάς, τους φτωχούς πλην τίμιους εργάτες αυτής της χώρας ,τίποτα δεν μας προκαλεί έκπληξη. Η κοινέ λογική λέει ότι δεν χ.. εκεί που τρως άρα....Τα κεφάλια της δημοσιογραφίας και η μετέπειτα εξέλιξη αυτών των ανθρώπων σε θέσεις κλειδί τόσο στα ΜΜΕ όσο και στις μπλε και πράσινες κυβερνήσεις 'ήταν αυτονόητη. Γελασμένοι είναι αυτοί που πίστεψαν ότι μερικοί δημοσιογράφοι ΄΄ βραβεύτηκαν ΄΄ για την πένα και το ήθος τους. Οι σπασμωδικές κινήσεις των πολιτικών και η βιασύνη τους να υπογραφεί μία συμφωνία που ούτε συμφέρουσα για τον λαό μας είναι και ούτε ελπιδοφόρα για την οικονομία της χώρας λέει επίσης πολλά για το πόσο ευπατρίδες είναι. Πως να αναπτυχτεί μία χώρα που βουλιάζει σε μεγαλύτερα χρέη ;Δεν καταλαβαίνουμε ότι οι δανειστές μας θέλουν να μας ταπεινώσουν σαν περήφανο έθνος και σαν ανεξάρτητη ,οικονομικά, χώρα; Προσοχή στους έξω και τους μέσα ΄΄φίλους΄΄ που στην γονυπετής τους στάση απέναντι στο κέρδος χάσανε τις μάσκες τους!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 18:57
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.