Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 09:32

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι η αλλιώς bonjour messier;

Γράφτηκε από την

Πόση γκαντεμιά μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος; Ανοίξανε οι ουρανοί, πλημύρισαν δρόμοι και χωριά στην Ελλάδα μας. Τι άλλο θα δούμε σε μία επίσημη επίσκεψη; Μουλιάσαμε! Φάγαμε νερό για τα επόμενα δέκα χρόνια. Στην χώρα του egalite liberte fraternite ένα πολύνεκρο δυστύχημα στην Νότια Γαλλία στέλνει στο θάνατο πολλά άτομα και πολλούς τραυματίες. Ποιός θα καθόταν για βραβεία και μεγαλεία και δεν θα γύριζε εσπευσμένα να συμπαρασταθεί στον λαό του; Φταίει το ότι ήταν υπερήλικες τα θύματα; Για τι ήμαστε τόσο χαρούμενοι που ήρθε ο Holande ; Στην χώρα μας ,που είναι αποικία χρέους και συμβιβάζεται με την απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας, δείχνουμε υπερβολικό ζήλο στην υποδοχή και στις τσιριμόνιες απέναντι σε ένα άτομο που κατά καιρούς δεν ήταν και ο καλύτερος φίλος μας. Πράγματι «χωρίς την Ελλάδα η Ευρώπη δεν θα ήταν Ευρώπη και η ευρωζώνη θα έχανε νομιμότητα»; Είδαμε και πάθαμε για να αντέξουμε τον χλευασμό και τις κουτοπονηριές των ΄΄φίλων΄΄ ευρωπαίων μας. Το Grexit ο εφιάλτης του καλοκαιριού δεν έφυγε ακόμα άσχετα αν πλησιάζει ο χειμώνας.

Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια και εμείς ,οι καχύποπτοι περιμένουμε να δούμε πράγματι για τι μας επισκέφτηκε η αλεπού. Για να ισοβαθμήσει την επίσκεψη στην πλημυρισμένη Αθήνα μας με αυτή της κυρίας Μέρκελ και τις υποσχέσεις της στην Τουρκία; Για να δείξει πυγμή στην υπέρ φιλόδοξη Γερμανία; Ο 4ος επενδυτής στην Ελλάδα με 120 επιχειρήσεις που απασχολούν 12,000 εργαζόμενους εμφανίστηκε πρόθυμος να κάνει έκκληση στους Γάλλους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα. Ο χρόνος θα αποδείξει αν είναι μόνο λόγια και φανφάρες επειδή ο γάλλος πρόεδρος έφερε μεγάλη παρέα μαζί του που γλυκοκοιτάζει την πραμάτειά μας. Τι θα πάρουν και σε πόσο ευτελή τιμή θα το παζαρέψουν; Ο πολλαπλασιασμός των συμφωνιών συνεργασίας μεταξύ των Ελληνικών και Γαλλικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων σημαίνει η επιλογή γαλλικών ως δεύτερη γλώσσας στα υποβαθμισμένα κρατικά σχολεία μας ;Τι εννοεί όταν αναφέρεται στην αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού κράτους; Θα βγάλουμε στο πάγκο τα ασημικά; Χαμογελαστός και πρόθυμος υπογράμμισε την πρόθεση της χώρας του για ενίσχυση της στρατηγικής επιχειρηματικής σχέσης με την Ελλάδα, ιδιαίτερα σε τομείς όπως η υγεία, η ενέργεια κι οι νέες τεχνολογίες, αλλά και στον τομέα του πολιτισμού και της παιδείας.

Η αλεπού είναι... αδύνατον να κάνει την εμφάνισή της στην αγορά ή στο παζάρι, γιατί αμέσως θα την πιάσουν. Κάτι που σημαίνει ότι ο ένοχος αποφεύγει πάντα τους τόπους όπου είναι εύκολο να αποκαλυφθεί το
έγκλημά του .Φίλε Φρανσουά καλώς ήρθες, καλώς μας είδες και πήρες και τους τίτλους και τα βραβεία σου αλλά καλώς και να μας φύγεις!. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες από την επίσκεψη σου αλλά πρόσεχε δεν τρόμε κουτόχορτο. Η εμπειρία μας, μας έχει αποδείξει ότι όποτε έρχονται μεγάλοι και επώνυμοι επισκέπτες(Ο πρόεδρος ήρθε με αντιπροσωπία 70 επιχειρήσεων) που μας χαϊδεύουν τα αυτιά με πολλά λόγια θα κρατήσουμε μικρό καλάθι .

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 09:36
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.