Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 09:04

Προσοχή! καιγόμαστε

Γράφτηκε από την

της Ευγενίας Ηλιοπούλου

Χώρα ζεστή ήμαστε. Κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Τι θα κάνουμε το καλοκαίρι; Θα υποστούμε την αύξηση της θερμοκρασίας. Θα

ξεροψηθούμε πάνω στο τηγάνι της Μεσογείου και θα ταλαιπωρηθούμε με τις ηθελημένες ή τυχαίες πυρκαγιές. Θα πάρουμε τα μέτρα προστασίας ,σωματικής και ψυχικής, και θα παρκάρουμε προσεκτικά τους γέρους μας. Τους αγαπάμε και δεν θέλουμε να τους χάσουμε. Θα κάνουμε ιώβεια υπομονή για να περάσει ,όσο πιο ανώδυνα γίνεται, και αυτό το καλοκαίρι. Μας περιμένουν άλλες μπόρες και δύσκολες δοκιμασίες.

Τα κύματα θερμοκρασίας συνοδεύονται και από τα πυρωμένα πολιτικά κύματα. Πάσης φύσεως! Ενώ η Γερμανία επιβεβαιώνει το πόσο κερδισμένη βγήκε έπο την οικονομική κρίση εμείς αναστενάζουμε μπροστά στα ΑΤΜ .Το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ ψάχνεται για το δίκαιο του αγώνα χωρίς σαφή εικόνα για το μέλλον του κινήματος. Έχασε πολλές δυνάμεις! Η ΝΔ αρέσκεται στην προσωρινότητα που τείνει να γίνει μονιμότητα του κυρίου Μειμαράκη και ακονίζει τα μαχαίρια για το φθινόπωρο. Το ΠΟΤΑΜΙ το φυσάει και δεν το κρυώνει ότι έχασε την ευκαιρία να συγκυβερνήσει και να δικαιολογήσει την στήριξη της Γερμανίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλλεται από τον εσωτερικό εμφύλιο και μερικοί αγωνιστές χτυπιούνται και δακρύζουν, ισχυριζόμενοι ότι έχουν την αποκλειστικότητα του σωστού πολιτικού δρόμου. Επιμένουν ότι περιφρουρούν την ενότητα και ότι πολεμάνε ενωμένοι για την σωτηρία του λαού μας αλλά πριονίζουν προσεκτικά την καρέκλα της κυβέρνησης. Γίνανε πολλά λάθη και θα ξαναγίνουν ,από τις δύο πλευρές αλλά καιρός είναι να καταλάβουν οι αριστεροί πολιτικοί μας ότι μόνο ενωμένοι θα καταφέρουν να κάνουν αυτά που έχουν υποσχεθεί. Προχωράμε και δεν υπάρχουν περιθώρια για προσωπικούς εγωισμούς και πολιτικές καριέρες. Τα ΜΜΕ συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους δηλαδή μας βομβαρδίζουν με παραπληροφόρηση. Η ροή και ο όγκος των πληροφοριών (πάνω στο κυρίως πιάτο της ανευθυνότητας των δηλώσεων των πολιτικών μας) συμπληρώνουν την εικόνα της αναμπουμπούλας και της τρέλας που μας χαρακτηρίζει.

Προσοχή Έλληνες !καιγόμαστε για τα καλά και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προστατευτούμε καλά. Για τον καύσωνα αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις. Να μην κάνουμε ΄΄βόλτες΄΄ έξω έπο τα σπίτια μας παρά αν είναι πράγματι ανάγκη. Το ζητούμενο εδώ είναι να επιβιώσουμε και να εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα. Να τελειώσει αυτή η διαπραγμάτευση ,να έρθουν οι ΄΄φίλοι΄΄ να μας ελέγξουν ,να μας υπαγορευόσουν και να μας στριμώξουν στα πλαίσια των αντιλαϊκών μέτρων τους αλλά να μας δώσουνε λεφτά για να ανάψουν οι μηχανές της ανάπτυξης. Να κυλήσει το ζεστό χρήμα για να δουλέψουνε οι μικρές και οι μεγάλες επιχειρήσεις και να ετοιμάσουμε το έδαφος για μια δική μας οικονομία. Να σταθούμε στα πόδια μας κοντά στον ταλαιπωρημένο, απο την ζέστη και από τις πολιτικές εξελίξεις ,λαό μας. Το οφείλουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 09:07
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.