Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 18:17

Αλαζονική κτητικότητα

Γράφτηκε από την

                            της     ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

  Η χολή και η έπαρση στην φωνή της ήταν απερίγραπτες. Ξέχειλη η αγανάκτηση της. Πώς τόλμησε ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τα ινία του ταξικού αγώνα; Είναι δυνατόν να ξεπεράσει το ΚΚΕ(που έχει την αποκλειστικότητα της αριστεροσύνης)

σαν πιο αριστερό από το κόμμα του λαού;  Από που και ως που ένα κόμμα που ντροπιάζει την Αριστερά να πάρει τα ινία της χώρας και της οικονομίας της ;

    Η χολή και η έπαρση στην φωνή της κυρίας ξεπερνούσε κάθε όριο . Αντοχής μας. Στα μάτια και στα αυτιά μας. Είναι επιτρεπτό για ένα κόμμα της αριστεράς να εφαρμόσει μέτρα και μεταρρυθμίσεις που καμία δεξιά κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να τα προτείνει στην Ελληνική Βουλή;  Τον τίτλο του σωτήρα του λαού τον έχει μόνο και μόνο η γαλάζια παράταξη και την κληρονόμησε  τα τελευταία 40 χρόνια. Μία κυβέρνηση 16 μηνών δεν επιτρέπεται να κάνει πράγματα  νέα και ξένα, για την δεδομένη και την πεπατημένη οδό των υποχωρήσεων, στα ξένα παζάρια. Και σαν να μην φτάνει αυτό δεν ζητάνε βοήθεια και  υποστήριξη από την  δεξιά(που ξέρει και πως να ελίσσεται και να υποχωρεί!

   Η ειρωνεία και η πίκρα ήταν διάχυτη ξεπερνώντας τα γεωγραφικά περιθώρια της αίθουσας .΄΄Γνωρίζουμε με ντοκουμέντα και όχι με εικασίες πού οδήγησε ο λαϊκισμός και η δημαγωγία , τα ψέματα και η ανικανότητα, η πόλωση και ο διχασμός .΄΄ Μα φυσικά και τα γνωρίζουν αφού συνετέλεσαν ουσιαστικά και πρακτικά στο ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και στην κατάντια της χώρας. Μόνο το ΠΑΣΟΚ έσωσε τον λαό!. Μόνο το ΠΑΣΟΚ ήξερε τι ήταν καλό και τι χρειάζεται ένας ταλαιπωρημένος λαός.¨ Ένα μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ που είναι και εδώ και είναι και έτοιμο να συγκυβερνήσει. Να πάρει μία μικρή αλλά χορταστική μερίδα από την πίττα της εξουσίας.

    Αλαζονική  κτητικότητα. Πιο έντονη στις γυναίκες παρά στους άνδρες ή δεν έχει φύλο; Ο λαός μου ανήκει, η χώρα μου ανήκει  αλλά όχι και το δύσκολο: η τροπή των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στο τραπέζι των δανειστών! Τίποτα δεν έκανε  καλά η κυβέρνηση σε όλα είναι λάθος! Τρείς ομιλίες, τρείς γυναίκες με κοινό παρανομαστή  την  υστερία και την χολή της απατημένης συζύγου. ΚΚΕ, ΝΔ ΠΑΣΟΚ. Ο Σύζυγος= η κυβέρνηση= η πολιτική δόξα = η εξουσία. Λασπολογούν τον Τσίπρα για το κυνήγι της καρέκλας και σίγουροι για το αποτέλεσμα ράψανε φόρεμα για το γάμο.  Δεδομένη η καρέκλα αλλά όχι για αυτούς! Αυταπάτες ήττας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επιστροφής στην παλιά κατάσταση. Τώρα εισπράττουν μόνο άρνηση και κριτική. Και αυτό ο πονάει!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 18:23
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

       Γεννήθηκε σε μία πόλη της Ρουμανίας από Έλληνες γονείς. Για πολλά χρόνια στερήθηκε την ελληνική υπηκοότητα επειδή ανήκε στους πολιτικούς πρόσφυγες (sans patrie). Στην Ελλάδα έφτασε το 1980. Από μικρή ονειρευόταν και μοχθούσε να γνωρίσει την Ελλάδα. Σπούδασε την Ιατρική και  απέκτησε μία πλούσια μόρφωση  (λογοτεχνία, τέχνη, ιστορία των λαών ). Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική (ερμηνεία, κιθάρα και μαντολίνο) και την φωτογραφική τέχνη. Ταξιδεύει συνέχεια  αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις.  

Εργάζεται ως πλαστικός χειρούργος.  Πιστεύει στις ηθικές αρχές και την αξιοπρέπεια ενός ιατρού. Θεωρεί ότι η ιατρική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ως εκ τούτου προσφέρει τις υπηρεσίες μου, εδώ και 27 χρόνια., στο ΕΣΥ σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (ΚΑΤ).

   Οι πρώτες δοκιμές στο γραπτό λόγο ήτανε χρονογραφήματα (σε μορφή αλληλογραφίας) και ελάχιστα ποιήματα. Τα πρώτα βήματα ήταν αρχικά στα ρουμάνικα και μετά στα ελληνικά.. Από το 1984 έως σήμερα δημοσίευσε (αφιλοκερδώς) πάνω από 700 άρθρα σε πολλές εφημερίδες όπως: Κυριακάτικη Απογευματινή, Καθημερινή, Αθηναϊκή, Ακρόπολις, Ελευθεροτυπία. Από το 1999 γράφει μόνιμα στην Αυγή.  Επίσης με την εφημερίδα Έβρου Πολίτης της Θράκης(2006) , την εφημερίδα Χαλανδρίου Φλυαρία.(2004) και το vetonews.gr από το 2010.